Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bu Yıl Yerel Seçimleri Google’dan Takip Edebilirsiniz

Bu Yıl Yerel Seçimleri Google’dan Takip Edebilirsiniz

Google tüm araçlarını kullanarak 2014 yerel seçimlerinde seçim sürecini takip etmeyi kolaylaştıran bir internet sitesi yaratıyor.

2014 yılı yerel seçimleri için Google bir uygulama geliştirdi. İnternet sitesi üzerinden yerel seçim sürecini takip edebileceğiz. Bu site seçimleri Youtube kanalından ve Google +’tan canlı yayınlayacak. Aynı zamanda sitede seçimlerden önce seçmenlerin yararlanabileceği birkaç kategori var.

Sohbetler bölümünde adaylar seçmenlerle bir araya gelip fikir alışverişi yapma fırsatı yakalayacak, istediğiniz görüşmeyi takviminize ekleyebiliyorsunuz.
Haber kategorisinde siyasi partiler ve adaylar hakkında son gelişmeleri takip edebiliyor, Trendler kategorisinden günlük, haftlalık ve aylık olarak nabız tutabiliyor, adayların aranma sonuçlarına göre kimin önde ya da geride olduğunu görebiliyorsunuz. Böylece üç büyükşehir belediye başkan adayının sonuçlara giden serüvenini baştan izleyebilirsiniz.
Adaylar ve Seçim Sonuçları kategorisi de seçim günü sürekli kontrol edeceğimiz sayfa olacaktır. Google Maps bağlantısı kurulan site üzerinden spesifik olarak bir şehrin sonuçlarını görebilirsiniz.