Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bir Müzisyen Çıkış Albümünün Tamamını Apple Store’da Kaydetti

Bir Müzisyen Çıkış Albümünün Tamamını Apple Store’da Kaydetti

New York'lu Prince Harvey, yeni bir bilgisayar alacak ekonomik gücü olmayınca müziğini duyurmak için yepyeni bir yol bulmuş.

Bağımsız ve küçük ölçekli müzisyenlerin önlerindeki en büyük engel ilk adımı atabilmek. O minik sıçramayı yapabildiklerinde müziklerini daha geniş kitleye ulaştırabiliyorlar. Bu nedenle sokakta sıkça yetenekli müzisyenlerle karşılaşabiliyor ve sokak sanatçısı olarak şapkamızla selamlayıp yanlarından geçiyoruz.

New York’lu hip hop sanatçısı Prince Harvey ise sokak müzisyenliğini bir adım daha öteye taşıyor. Daha önce bir bilgisayarıyla miyadı dolduğu vedalaşan Harvey, ikinci bilgisayarını da çalınınca üçüncü bilgisayara gücü yetmemiş. New York gibi pahalı bir şehirde yaşamasına rağmen müziğini insanlara duyurmadan ölmemeye karar vermiş ve çıkış albümü olacak demoları New York’un SoHo bölgesindeki Apple Store’da kaydetmiş. Albümünün ismi de tabii hikayesine referans veriyor, Prince Harvey At The Apple Store: SoHo.

Tüm albümünün altyapılarını ise Apple Store’un atmosferinden dolayı akapella ile hazırlamış. Prince Harvey, 26 Temmuz’da yayınlayacağı albümünden iki parçayı Soundcloud hesabında yayınladı.


Ünlü hip hop sanatçısı Talib Kweli ise attığı tweet’le, Prince Harvey’i överek üretmemek için bahaneler sunan yaratıcıları eleştirdi.

?? That feeling when a legend mentions you on twitter!! ?Thanks @talibkweli

A post shared by STAY BOLD (@princeharveynyc) on