Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bildirim Ekranlı Telefon Kılıfı

Bildirim Ekranlı Telefon Kılıfı

Oaxis'in geliştirdiği InkCase i6, elektronik mürekkeple bildirim yansıtma kitap okuma gibi özellikler sunuyor.

Akıllı telefon dünyasının en büyük kozmetik aksesuarı koruma kılıfları, şirin veya şık tasarımların yanında teknoloji geliştiriciler için de yeni bir oyun alanı yaratıyor. Telefona kişiselleştirilmiş bir kimlik katmanın yanı sıra gizliliği korumaya yönelik tek açıdan ekranı gösteren veya kişiselleştirilmiş donanım ilaveleri yapmayı sağlayan modüler telefon kılıfları da bulunuyor.

Telefonun iki tarafını kullanan çift ekranlı akıllı telefon YotaPhone‘u anımsatan InkCase i6 ise elektronik mürekkep kullanan 4,3 inçlik ekranıyla dikkat çekiyor. Bluetooth üzerinden iPhone’a bağlanan kılıf; bildirim, hava durumu, borsa değerleri, e-posta gibi bildirimleri minimum enerji tüketimiyle ekranına yansıtıyor. Adeta telefonun bildirim merkezini bir daha görmeden tüm bildirimleri telefonun arkasından kontrol etmek mümkün oluyor.

Oaxis tarafından geliştirilen ve şu an ön sipariş döneminde olan InkCase i6, kullandığı elektronik mürekkep teknolojileriyle de şarj edilmeye ihtiyaç duymadan çalışıyor. Kağıt hissi veren ekranı Kindle gibi teknolojilere de ayak uydurarak sadece bildirim takibini değil kitap gibi dökümanları da telefonun bataryasını tüketmeden okumayı sağlıyor.

Görsel; InkCase i6