Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bigumigu’nun Kristal Elma Günleri

Bigumigu’nun Kristal Elma Günleri

Bigumigu'dan Kristal Elma'yı aktaran kocaman ekibe teşekkürler!

Yılların Kristal Elma’sı bu yıl bir yaratıcılık festivaline dönüştü ve geride bıraktığımız 4 gün boyunca 25. Kristal Elma Yaratıcılık Ödüllerini Turkcell Yeni Medya sponsorluğunda Bigumigu üzerinden aktardık. Bu kez toplamda 9 kişiydik.

Aygül ve Han komuta üssünden biz oturumlardayken yetişemediğimiz her şeyi bizim için yaptı. Bigumigu.com bu 4 gün Aygül’e emanetti.
Yalçın ve ben SXSW başta olmak üzere birçok konferans, konuşma, lansmandan alışkın ve antremanlı olduğumuz üzere yine salonlardaydık, hem zevkle dinledik, hem zevkle tweetledik, hem de büyük keyifle yazdık. Fakat kendin için dinlemekle sektör profesyonellerine olan biteni anlatmak aynı şey değil. Bu sefer bu konuda bize destek olan İpek Altun, Mustafa Can Demir, İpek Şenol ve Özden Akyıldız‘a çok teşekkür ederiz. Benim bile sayısını takip edemediğim kadar oturumu kusursuz bir şekilde size aktardılar. Bigumigu’ya gözü gibi bakan bizlerin gözü hiç arkada kalmadı onlara haberleri emanet ederken.
Ozan Sakin de SXSW’ten bizimle alışık olduğu üzere Reklamcılıkta Hindistan Kafası haberini bizler için Kristal Elma’dan bildirdi.
Kristal Elma’da gerçekleşen konferansları kendimizce kaydettiğimiz için mutluyuz. Her birinin içini bolca referansla doldurduk, olduğu gibi -hatta daha fazlasıyla- teker teker yazdık. Tek seferde okumak kolay değil ama vakit buldukça bu etiketi takip ederek yeni bir tanesini okuyabilirsiniz.
Nerden baksak harika deneyimler yaşatan, harika insanlarla tanıştıran, sektörü neşelendiren, insanları bir araya getiren, onurlandıran bir festivaldi Kristal Elma bu sene. Lift Content Factory, Campaign Dergisi, DSM Events, Reklamcılar Derneği’ni tebrik eder; tüm sponsorlara, etkinlikte çalışan güleryüzlü personele, katılımcılarla her fırsatta sohbet eden konuşmacılara, panel-seminerlere girerek kendilerini geliştirme hevesi gösteren tüm yaratıcı sektör ve pazarlama iletişimi çalışanlarına, ödül seçiçi kurullarına, son olarak da Kristal Elma’yı Bigumigu’dan takip eden tüm okurlarımıza teşekkürlerimizi iletiriz. Emeği geçen herkese selamlar!