Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bigumigu’nun 10. Yılını Kutladık!

Bigumigu’nun 10. Yılını Kutladık!

10. yılımızı kutladığımız gecede dostlarımız ve takipçilerimizle birlikteydik.

Bu yıl Bigumigu 10. yılını bitirdi. Bunu bir partiyle kutlamak istediğimizi duyurmuştuk. Hatta partiden önce partide nelerin olacağını da detaylı bir şekilde yazmıştık. 9 Aralık gecesi partimiz gerçekleşti ve yorgunluğunu ancak atlatıp, partiyle ilgili bir teşekkür yazısı yazabiliyorum. Partinin fotolarını Facebook sayfamızdaki albümde topluca görebilirsiniz; tüm fotoğraflar Fatih Mancır imzalı (eline sağlık Fatih!).

Hafta içi soğuk bir Aralık akşamında işlerinden çıkıp da Sanayi’ye, partimize gelen 200’e yakın misafirimiz en büyük teşekkürü hak ediyor. Sevdiğimiz projemizde 10 yılı devirmek çok büyük bir mutluluk ve bu mutluluğu bizlerle paylaşmak için orada olan tüm dostlarımız ve Bigumigu takipçileri, sizi çok seviyoruz!

Partimizi Think with Google ve BMW / Borusan Otomotiv‘in değerli katkıları olmadan bu kadar detaylı ve keyifli bir şekilde organize etmemiz mümkün değildi. Google ve Borusan Otomotiv ekibine de dev bir teşekkür etmek isterim.

Bu yılın başından beri 10. yılımızı kutlamak için mekan araştırırken, Kolektif House’a taşınmamız ve Kolektif House’un da mekanı partimiz için kullanma konusunda bize sağladığı kolaylıklar ve destek için tüm Kolektif House ekibine ve partimize katkılarından dolayı Hayat Bu Kapağın Altında projesine de teşekkür ederiz.

Hey Douglas gecede muhteşem bir set çaldı, ev sahibi olduğumuzu unutup kendimizi pistte zıplarken, dans ederken bulduk. Partimizde yer aldıkları ve muhteşem performansları için tüm ekibe teşekkürler.

Ozzie’s gecenin gizli yıldızı oldu. 1968’den beri kokoreç yapan bir ailenin yeni kuşak temsilcisi Oğuzhan, yakında açacağı yeni dükkanı Ozzie’s’in lansmanını da partimizde yaptı. Misafirlerimize ikram ettiğimiz kokoreçler partinin en çok konuşulan konusuydu! Ozzie ve ekibine çok teşekkürler.

Manivela -benim gibi- içki içmeden önce biraz kendine gelmek isteyenlerin, ya da parti sonunda ayılmak için kahveye koşanların adresiydi. Nefis kahveleri ile partimize hem nefis bir lezzet, hem de çok rafine bir ruh kattılar. Teşekkürler Manivela!

Son olarak tüm Bigumigu ekibine de kocaman bir teşekkür! İş, etkinlik peşinde koşmadan hepimizin birlikte eğlenebildiği ilk etkinlik oldu bu kutlamamız 🙂

10 yılı geride bıraktık ama hala ilk günlerdeki amatör ruhumuzu koruyoruz ve heyecanlıyız. Önümüzdeki yıllarda da yaratıcılığınızı besleyecek ilham dolu içerikleri hep Bigumigu’dan takip edin diye var gücümüzle çalışıp çabalayacağız. Sizin takibiniz ve desteğiniz sayesinde büyüyüp, yeniliklerle ve projelerle yine size fayda ve değer yaratmak hep önceliğimiz olacak.

Partiye katılamamış, fakat bu yazıları okuyan; Bigumigu içeriklerinden faydalanan, keyif alan her bir ziyaretçimize ve takipçimize de 10 yıldır bizimle oldukları için tek tek teşekkür etmek isterdim. Buradan topluca yaptığımla yetinin şimdilik:

Teşekkürler sevgili dostlarımız!

Tekrar hatırlatma: Partinin fotolarını Facebook sayfamızdaki albümde topluca görebilirsiniz; tüm fotoğraflar Fatih Mancır imzalı (eline sağlık Fatih!).

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Bigumigu 10. Yıl Partisi’nden. Detaylar: https://bigumigu.com/haber/bigumigu-nun-10-yilini-kutladik/
Posted by Bigumigu on Friday, December 11, 2015