Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bigumigu Beta Yayınında!

Bigumigu Beta Yayınında!

Senelerdir "bu site beni tanımıyor, şifremi unuttum epostaları bana gelmiyor" dedik, çoğu zaman delirdik. <br><br>1 sene önce başlayan maceramızın sonuna yaklaştık :)

1 sene önce başlayan maceramızın sonuna yaklaştık 🙂


Senelerdir “bu site beni tanımıyor, şifremi unuttum epostaları bana gelmiyor” dedik, çoğu zaman delirdik. Evet 2012’de bu acılarımızı dindirmek için Creasoup ile çalışmaya başladık. Tanıştırıyım; ajansımız Creasoup 🙂
Araya giren bahtsız olaylara nazar diyip yılmadık ve sonunda yeni Bigu’ya geçiş yaptık. Hatta bu süreçler konusunda kendimizle dalga geçtik. Yan kolonda en üstte “kim ne dedi?” bannerlarından bıdılarımızı görebilirsiniz :))
Site şu anda Beta sürecince. Canlı yayında betaya geçelim, süreci hepimiz yaşayalım dedik (evet artık sabırsız olduk :)). Özetle “yayında topluyoruz” 😉
İçimizi açan bir bug ve sağını solunu makyajlama listemiz var. Bölümleri yavaş yavaş elden geçiriyoruz. “Bu çalışmıyor” diye panik yapmayın. Kafanızda soru işareti ya da bug bildiriceğim derseniz şurdan bize mesaj göndermekten çekinmeyin.
Yeni sunucusu, makyajlı görünüşü, düzgün kodlanması ile yüzümüzü güldürecek yeni Bigu için tüm Creasoup ailesine teşekkür ediyoruz.
  • Halit‘çim emeklerin için yeniden çok teşekkürler, ilk aylar tüm kahrımızı tek başına çekti :).
  • Sonradan konuya giren Can‘cım şekerim, her telefonda hiç demoralize olmadan bizimle ilgilendi.
  • Teknik kısımlarda Emre her türlü sorunumuzu hatta bu arada bebek ile ilgili deneyimlerini bizimle paylaştı 😀
  • Ve tabi ki Eray‘cım, Ozan‘cım… Bu sektördeki eeen pozitif kişiler sizlersiniz. Eray’in ilgisini, Ozan’ın sabrını başka kimsede görmedim desem yeridir :))
  • Kemal ile tanışmak nasip olmadı (Han sağolsun, ev kuşu oldum), umarım kutlama yapıp tanışma fırsatımız olur 🙂 Kodlarımız onun ellerinden çıktı.
Tüm bu ekiple çalışmak büyük keyifti.
Evet, şimdi biz çalışmaya geri dönüyoruz. Siz sağı solu gönül rahatlığı ile mıncıklayabilirsiniz 😀