Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Baymak’ın Logosundaki Sincap Canlandı

Baymak’ın Logosundaki Sincap Canlandı

Baymak logosunda yer alan sincap şirketin 50. senesinde canlanıyor ve neden reklamda olduğunu sorguluyor.

İklimlendirme sektörünün lider şirketleri arasında bulunan Baymak markasının logosunda yer alan sincabı pek çok kişi görmüştür. Yarım asırdır logoda yer alan sincap şirketin 50. yılını kutlamak amaçlı hazırlanan reklam filmi ile hayat buluyor. Meraklı, enerjik hareketleri ve sempatik sesiyle canlanan sincap bunca zamandır tüketicilerin de sık sık merak ettiği soruyu dile getiriyor. “Kombi şahane de benim yani bir sincabın burada ne işi var?” diyen sincap kampanyanın bir seri şeklinde devam edeceğinin de sinyalini veriyor.

Titrifikir tarafından hazırlanan kampanyanın prodüksiyon şirketi Anima oldu. Baymak sincabının seslendirmesini ise Melodika Seslendirme’den Serhan Arslan yaptı. 30 Eylül akşamı televizyonda gösterilmeye başlanan reklam filmi kampanya serisinin de ilk reklam filmi olma özelliğinde. 50 senedir markanın isminin yanında yer alan sincap yayınlanan 18 saniyelik reklam filmi ile birlikte önümüzdeki süreçte Baymak’ın doğa dostu yüzünü temsil ettiğini de fark edecek ve bu yönde söylemlerle yeni reklam filmlerinde de yer alacak.

Baymak pazarlama ve sosyal sorumluluk kapsamında yeni projeler gerçekleştirecek

GFK Marka Bilinirliği Araştırması’nın 2018 sonuçlarına göre Baymak, yüzde 96 marka bilinirliğiyle sektöründe lider konumda bulunuyor. Yeni reklam kampanyası ile ilgili konuşan Baymak CEO’su Ender Çolak tüketici dostu, ekonomik ve tüketiciye tasarruf sunan özelliklerinin reklamlarında gösterildiğini söylerken sincabın başrolde yer aldığı yeni kampanyalarında klasik reklamların ötesinde mizahı ön planda tutan ve hayata dokunan bir iş yaptıklarını söyledi. Çolak ayrıca ilerleyen dönemlerde sincabın liderliğinde pazarlama ve sosyal sorumluluk kapsamında birçok yeni projeye imza atacaklarını duyurdu.

Açık hava ilanları, ulusal basın ve dijital mecralarda da öne çıkmaya hazırlanan sincabın sürprizleri bitmeyecek ve yıl boyunca devam edecek.

Künye

Müşteri: Baymak
Müşteri Yetkilisi: Elif Cerit, Alp Korkmaz
Ajans: Titrifikir
Yaratıcı Direktör: Emre Gökdemir
Yaratıcı Ekip Lideri: Andaç Erkök
Yaratıcı Ekip: Çağrı Akgül, Sedat Potur
Marka Ekibi: Dilek Sezen, İrem Altuğ, Taner Aykut, Rutkay İsmailoğlu, Habibe Torcu
Stratejik Planlama Ekibi: Kerem Sabuncu, Merve Oynargül
Ajans Prodüktörü: Ediz Alptekin, Onur Bilge
Prodüksiyon Şirketi: Anima
Post Prodüksiyon Şirketi: Anima
Müzik: Çikolata Müzik Fabrikası
Seslendirme: Serhan Arslan / Melodika Seslendirme

Görsel: Baymak