Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Baskıyı Durdurmayın! LOG Dergisi iPhone Lansmanını Gelecekten Bildiriyor

Baskıyı Durdurmayın! LOG Dergisi iPhone Lansmanını Gelecekten Bildiriyor

Dergicilikte ay başlarında yapılan önemli lansmanlar kimi zaman derginin o ayki sayısının baskısının geciktirilmesine, böylece önemli güncel içeriğin son sayıya yetişmesine neden olur. LOG dergisi de iPad ve iPad 2 duyurularını, satışa geç çıkmak pahasına baskı durdurarak o aya yetiştirmişti. Bu arada lafı gelmişken belirtmek isterim ki, dünyada gerçekleşen bir çok yeniliği Türkçe olarak takip ettiğim kaynak LOG. Tam istediğim şekilde düzgün yazılmış metinler ve etraflıca bilgilerle desteklenmiş yazılar LOG'u kendi alanında en üst seviyede bir kaynak konumuna yerleştiriyor.

4 Ekim'de, yani bu Salı günü Apple'ın bir iPhone etkinliği var ve burada yeni telefon model ya da modellerini duyuracaklar. Tabii ki LOG gibi bir teknoloji dergisinin de bu lansmanı okuyucularına haber vermesi çok önemli. LOG Ekim sayısının baskısını durdurmuyor. Dergi yine aybaşında raflarda yerini aldı (alıp okumaya başlayabilirsiniz). Fakat dergide bir sayfa, yeni iPhone duyurusuna ayrılmış.

Bu sayfadaki etiket kodu sayesinde, dergi basıldıktan sonra lansmanı canlı olarak takip ederek bilgileri derleyip yayınlayacak olan LOG'un iPhone editoryallerini takip edebileceğiz. LOG basılı yayını dışında basılı içeriklerinin tamamını ücretsiz olarak sunduğu bir tablet versiyona da sahip, ayrıca internet sitesinden de günlük olarak Türkiye ve dünyada dijital ve elektronik tüm gelişmeleri takip edebiliyorsunuz. Bu ay dergide yaptıkları bu uygulamada hoşuma giden taraf; dergiyi satın alan okurun LOG'un internet sitesini de sürekli takip etmek zorunda olmadığını varsayarak, kurgunun ona tanınmış bir kolaylık şeklinde tasarlanmış olması. Basılı bir yayının internetteki gücünü dergiyi bayiden satınalan kullanıcısına aktarabilmesi adına yenilikçi bir yaklaşım.

Mobil cihazları yerine bilgisayarlarından takip etmek isteyenler için de LOG.com.tr/yeni-iPhone adresi mevcut. Bu adreste şu anda iPad 2 ödüllü bir tahmin yarışması da yapılıyor. Yeni iPhone'la ilgili içgüdülerinize güveniyorsanız lansmanla ilgili pek çok detayın tahmin edilebildiği bu oyuna da katılabilirsiniz.

Yeni iPhone'u ve LOG'un yayınını merakla bekliyorum.