Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Baktığım Her Yer Meme

Baktığım Her Yer Meme

Tommee Tippee'nin reklam filmi bir bebeğin meme ucunu çağrıştıran ilgisiz objelere verdiği tepkilerle doğru biberon seçiminin önemini anlatıyor.

Anne memesine benzer yapıdaki emzik, suluk ve biberon gibi sürünleriyle tanınan, İngiltere menşeili Tommee Tippee, sevimli bir marka. Geçtiğimiz yıllarda bir babanın otizmli çocuğunun çok sevdiği ama üretimi durdurulmuş bir suluk için yaptığı seferberlik çağrısına önemli bir destek vererek sosyal medyada büyük övgü almıştı. Şimdi ise gündemimizde markanın insanın yüzünü güldüren yeni reklam filmi var.

McCann New York tarafından yaratılan film, kanguruda taşınan şirin mi şirin bir bebeğin görüntüsüyle açılıyor. Annesi yürürken o da kangurunun içinden etrafı seyrediyor. Ama baktığı her yerde memeler, daha doğrusu meme uçları görüyor. Ne de olsa o bir bebek ve onun için hayatın anlamı bu! Büyüyünce de baktığı her yerde meme görenler yok değil tabii ama o ayrı konu!

Film, her alakasız bebişe memeleri çağrıştırması ve bebeğin buna verdiği sevimli tepkiler ve tatlı gülücüklerle ilerliyor. Vitrindeki pastalar, bir şapkanın ponponu, kasaptaki jambonlar, tekerlek jantları… Hepsi ama hepsi bizim yumurcağa tek bir şey hatırlatıyor.

Anne Memesine Yakın Doğru Biberon

Film, bebekler için doğru biberonun önemini anlatıyor. Film, “Her şey meme ucuna dairdir, bebeğim!” mesajıyla Tommee Tippee’nin anne memesine yakın yapı sunan biberonlarını göstererek sonlanıyor. Bebekler için meme ucu bu kadar önemli bir anlam içeriyorken biberonun da bununla uyumlu olmaması düşünülemez tabii.

The Coles tarafından yönetilen film esprili olduğu kadar da sevimli. Bebeklerin meme takıntısını birebir yaşayan annelerin çok iyi bileceği bir iç görüsü var. Bu nedenle özellikle biberon arayışındaki taze anneleri hemen yakalayabileceğe benzer.

tommee tippee_mccann new york_it's all about the nipple baby_abd_bigumigu_5 tommee tippee_mccann new york_it's all about the nipple baby_abd_bigumigu_5 tommee tippee_mccann new york_it's all about the nipple baby_abd_bigumigu_5 tommee tippee_mccann new york_it's all about the nipple baby_abd_bigumigu_5

Künye:

Reklamveren: Tommee Tippee
Reklam Ajansı: McCann New York
Yetkili Yaratıcı Yönetmen: Sean Bryan, Tom Murphy
Küresel Yönetici Yaratıcı Yönetmen: John Mescall
Yaratıcı Yönetmen: Lizzie Wilson, Tali Gumbiner
Reklam Yazarı: Lex Singer, Noah Benezra
Sanat Yönetmeni: Antony Rush
Yetkili Yapım Yönetmeni: Nathy Aviram
Yapımcı:  Chance Bassett
Müzik Yapımcısı: Eric Johnson, Dan Gross
Küresel Strateji Yönetmeni: Sarah Watson
Stratejist: Jacklyn Baillergeon
Müşteri İlişkileri Grup Yönetmeni: Laura Decker
Müşteri Temsilcisi: Joey Smilgiewicz
İş İlişkileri Yöneticisi: Ken Krausgill
Proje Yöneticisi: Megan Flannery
Yapım: Hey Wonderful
Yönetmen: The Coles
Yönetici Yapımcı: Sarah McMurray
Yapımcı:  Garfield Kempton
Görüntü Yönetmeni: Daniel Bombell
Kurgucu: Tom Scherma
Kurgu: Cosmo Street
Kurgu Asistanı: Chrissy Doughty
Yönetici Yapımcı:  Maura Woodward
Yapımcı: Paolo Solarte
Müzik: Walker
Renklendirme:  MPC
Renklendirme Sanatçısı: Adrian Seery
Ses: Craft
Ses Mühendisi: Gerard McConville

Görsel: YouTube