Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
ATÖLYE’nin Stratejik Tasarım Stüdyosu’ndan Community Choice Ödülü Hedefi

ATÖLYE’nin Stratejik Tasarım Stüdyosu’ndan Community Choice Ödülü Hedefi

Core77 Design Awards 2020’den ödülle dönen ATÖLYE'nin Stratejik Tasarım Stüdyosu'nun Turkcell CX Lab projesi halk oylamasıyla belirlenecek Community Choice ödülü için yarışıyor.

Geçtiğimiz yıl ATÖLYE‘nin Stratejik Tasarım Stüdyosu tarafından tamamlanan Turkcell Customer Experience Lab projesi ürün ve hizmet geliştirirken insanı merkeze koyan organizasyon modeli benimsemeyi amaçlıyor. Farklı profesyonel geçmişe sahip yaratıcı ekipler proje süresince iş birliği yaparak müşteri deneyimi yönetimi konusunda yenilikçi projeler geliştiriyor. Proje, Core77 Tasarım Ödülleri 2020’den (Core77 Design Awards 2020) ödülle döndü.

Tasarım Eğitimi İnisiyatifi kategorisinde ödül

Core77 ödülleri, tasarım mesleğinin ve uygulayıcılarının zenginliğini farklı kategorilerde değerlendiriyor ve her yıl ödüllendiriyor. Ödüllerin dokuzuncu yılında 18 farklı tasarım disiplininde küresel ölçekte en iyi çalışma geliştirme fırsatı sunan işler değerlendirildi. Bunlardan biri olan “Tasarım Eğitimi İnisiyatifi” kategorisi, bir eğitim girişimini geliştirme sürecinde tasarım odaklı düşünmenin ideallerini başarıyla uygulayan projeleri ödüllendiriyor. ATÖLYE’nin Stratejik Tasarım Stüdyosu’nun Turkcell CX Lab projesi, bu kategoride bine yakın aday arasından ödüle layık görülen dört projeden biri oldu.

ATÖLYE’nin Stratejik Tasarım Stüdyosu halk oylamasıyla Community Choice ödülünü kazanmayı hedefliyor

Öğrenim tasarım merkezli proje Turkcell CX Lab, ekiplerini güçlendirmeye ve eğitmeye odaklanıyor. Çalışanların yüksek potansiyelli çözümler üreterek müşteri merkezli ve yenilikçi çözümler sumasını hedefliyor. Yenilikçi ürünlerin, hizmetlerin ve iş modellerinin oluşturulmasına öncülük etmek amaçlı tasarlanan Turkcell CX Lab, insan merkezli tasarım metodolojileri ile etkili bir öğrenme programı sunuyor.

Proje, bu ödülünün ardından halk oylamasıyla belirlenecek Community Choice ödülünü de kazanmayı hedefliyor. ATÖLYE, aynı yarışma kapsamındaki bu ödülün sahibi olmak için herkesi 7 Temmuz’da sona erecek halk oylamasında oy vermeye çağırıyor. ATÖLYE’nin Stratejik Tasarım Stüdyosu tarafından tamamlanan Turkcell CX Lab projesini hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak ve oy vermek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Görsel: ATÖLYE