Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Aşk Sürer Mi?

Aşk Sürer Mi?

Kadınların, erkeklerin ve ilişkilerin ele alınacağı “Plum Buluşmaları”, ilk etkinliği “Aşk Sürer mi? Sürdürülebilir İlişki Egzersizleri” ile başlıyor.

Exercises for The Soul (Ruh için Egzersizler) mottosuyla yola çıkan “Plum Buluşmaları” konuşmacılar ve panelistler ile “Aşk Sürer mi? Sürdürülebilir İlişki Egzersizleri” başlıklı bir etkinlik düzenleyecek. Kadınlar, erkekler ve ilişkiler konusunu derinlemesine inceleneceği etkinlik iki oturum üzerinden yedi uzmanın katılımı ile gerçekleşecek.

View this post on Instagram

Ruhunuzun biricik egzersiz rehberi Plum, ilk buluşmasıyla karşınızda! Konumuz; Aşk Sürer mi? Sürdürülebilir İlişki Egzersizleri > İlişkilerimi nasıl yönetebilirim? > O kadın, ben erkek… Ben kadın, o erkek… Bu kadar farklı mı çalışıyor kimyamız, duygularımız? > Hata bende mi, onda mı? Hata diye bir şey var mı? > Birbirimizin için mi yaratıldık? Yoksa sadece birbirimizi mi yaraladık? > Süreli mi bu ilişkim, yoksa sonsuza kadar sürecek bir peri masalı mı? > Benim neden öfkeli olduğumu biliyor mu? Ben bunu neden yapıyorum? Neden hep bu benim başıma geliyor? Beni neden anlamıyor? Ben ne istiyorum? Bu sorular hepimizin. Kadınız, erkeğiz, sürekli ilişki içindeyiz; fakat işin içinden çıkamaz bir haldeyiz. Plum, işte tüm bu sorulara hakiki, samimi, bilimsel cevaplar arıyor. Nasıl ki fiziksel rahatsızlıklarımızda kendimizi bilime teslim ediyorsak, ilişkilerimizde yaşadığımız sorunlarımızı da aklın, bilimin, bilgeliğin ışığında birlikte mercek altına alalım istedik. İlk buluşmaya çok az kaldı! Ajandalarınız hazırlayın! Plum Buluşmaları “Aşk Sürer mi? Sürdürülebilir İlişki Egzersizleri” 8 Şubat 2020 Cumartesi Saat 16:00’da Feriye’de birlikteyiz! #muratdokur #hannanitascherler #emrekonuk #plumbulusmalari #plumexercisesforthesoul #psychology #psychiatry #iliski #insan #kadin #erkek #kadinerkekiliskisi #feriye #psikoloji #psikiyatri

A post shared by Plum (@plum_exercisesforthesoul) on

İlişkiler her yönüyle ele alınıyor

Psikiyatrist, psikolog ve uzman konuşmacılar ilişki konusunu uzman oldukları alanlar üzerinden ele alırken katılımcılar da oturumda sorularını yöneltebilecek. İlk oturumda Nöro Sağlık Beyin Araştırmaları Merkezi Kurucusu, Uzm. Dr. Kerem Dündar, “Kadın Beyni mi, Erkek Beyni mi?” başlıklı konuşması ile kadın ve erkek beynine dair konuşurken beynin ilişki ayarlarını ele alacak.

Oturumun devamında Bigumigu Eş-Kurucu Ortağı ve Yayın Yönetmeni Yalçın Pembecioğlu “Teknoloji İle Evrilen İlişkiler” başlıklı konuşmasını gerçekleştirecek. Teknolojinin ilişkiler üzerindeki etkisini, kazandırdıklarını ve kaybettirdiklerini izleyicilerle paylaşacak.

İkinci oturumda ise “İlişkide Buluşmak” paneli düzenlenecek. Panelde Davranış Bilimleri Enstitüsü Kurucusu Dr. Emre Konuk, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hanna Nita Scherler, Aile ve Çift Terapisti Dr. Murat Dokur farklı düzlemlerde ilişkiyi konuşacak. Ayrıca Psikiyatrist, Yazar, Ressam ve Yayıncı Dr. Cem Mumcu ile Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Prof. Dr. Özgür Öner de ikinci oturumda konuşmalarını gerçekleştirecek.

Plum Buluşmaları “Aşk Sürer mi? Sürdürülebilir İlişki Egzersizleri” etkinliği 8 Şubat Cumartesi günü saat 16.00’da ilk buluşmasını gerçekleştirecek. Galeri Feriye’de düzenlenecek buluşmanın biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Görsel: Plum, Instagram