Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Arko Men, Milli Takım Maçlarını Mimiklerle Anlatacak

Arko Men, Milli Takım Maçlarını Mimiklerle Anlatacak

Arko Men, Euro 2016’daki Türkiye maçlarına mimik cambazı Luciano Rosso’nun GIF’leriyle Twitter’dan eğlence katacak.

2013 yılından beri Milli Takımlar Erkek Bakım Markası olan Arko Men, Euro 2016’yı YouTube’a yüklediği videolarla 10 milyondan fazla izlenen mimik cambazı oyuncu ve yönetmen Luciano Rosso ile karşılıyor. Türkiye’nin Euro 2016 turnuvasında oynayacağı maçlarda, maçın gidişatına göre her senaryo düşünülerek hazırlanan Rosso’nun şekilden şekle giren yüzünün yer aldığı eğlenceli GIF’ler, Arko Men’in Twitter hesabından eş zamanlı yapılacak canlı maç anlatımı sırasında boy gösterecek ve sosyal medyadaki Euro 2016 keyfi katlanacak.

Türkiye’nin 1 numaralı tıraş bakım markası Arko Men, Plasenta ile hazırladığı proje ile canlı maç anlatımına, Arjantin sınırlarını aşarak tüm dünyaya ulaşan Rosso’nun mimiklerinin yer aldığı GIF’lerle birlikte yepyeni bir soluk getirecek.

Türkiye’nin Euro 2016 serüvenini daha öncekinden farklı bir şekilde deneyimlemek ve Rosso’nun mimikleriyle renkli ve eğlenceli bir kimliğe bürünecek maç heyecanına ortak olmak için Arko Men Twitter hesabını buradan takip edebilirsiniz.

Luciano Rosso:

Görsel: YouTube