Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Arda Turan, Çocuklarla Mahalle Maçında

Arda Turan, Çocuklarla Mahalle Maçında

Arda Turan, çocukların mahalle maçında aniden belirip onlarla top koşturuyor ve MasterCard ile birlikte onlara unutamayacakları bir sürpriz yapıyor.

MasterCard’ın Voden imzalı kampanya filminde Arda Turan, İstanbul Bakırköy’de mahalle arasındaki bir toprak sahada maç yapan çocukların karşısına aniden çıkarak onlara küçük bir şok yaşatıyor: Geleceğin Arda Turan’ları, futbolla ilgili bir belgesel çekildiğini zannederek karşılaşacakları sürprizden habersiz top oynarlarken sahaya bir minibüs giriyor ve içinden Arda Turan çıkıyor. Arda Turan, çocukların oyununa dahil olup, onlarla maç yapmaya başlıyor. O yaşlardaki futbolsever bir erkek çocuğu için bundan daha heyecanlı ve unutulmaz bir anı olamaz heralde.

Sürprizler bununla sınırlı kalmıyor: Maçın ardından Arda Turan çocukları alıp Türk Telekom Arena’ya götürüyor ve ertesi gün oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında futbolcularla birlikte seramoniye çıkarken giyecekleri formaları hediye ediyor. MasterCard, aynı heyecanı Milano’daki Şampiyonlar Ligi Finali’nde çocuklarına yaşatmak isteyen anne babaları pahabicilemezsurprizler.com’a davet ediyor.

Film ilk anda, Coca-Cola’nın 2012 yılında Sergen Yalçın’la birlikte mahalle maçına baskın yaptığı kampanyasını hatırlatıyor. Ancak kampanya sonunda seçilecek şanslı miniklerin Şampiyonlar Ligi Finali’nde unutamayacakları bir gün yaşayacak olması kampanyaya farklı bir heyecan katıyor.

Görsel; MasterCard, Vimeo