Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Arçelik’ten Dünya Türk Kahvesi Günü’ne Özel Sürpriz

Arçelik’ten Dünya Türk Kahvesi Günü’ne Özel Sürpriz

Arçelik, Dünya Türk Kahvesi Günü dolayısıyla Telve'yi bir CGI çalışmasıyla tanıttı.

Arçelik’in Türk Kahvesi Makinesi kategorisini yaratan ve 2004 yılında ilk kez kahve tutkunlarıyla buluşan Telve, ihtiyaçlar doğrultusunda çeşitlenip yenileniyor.

Telve, Arçelik’in Dünya Türk Kahvesi Günü için gerçekleştirdiği CGI çalışmasıyla da, kahve tutkunlarının ilgi odağı oldu.

İlk tekli Telve 2006’da müşterilerle buluştu. 2015 yılında tasarımı değişen yeni nesil Telve uluslararası ölçekte prestijli pek çok ödüle layık görüldü. 2016’da 7 farklı aroma seçeneğiyle ilk kapsüllü Türk kahve makinesi, 2017 yılında yoğun kullanımın olduğu işletmeler için her ayrıntısı profesyonelce düşünülen ve tek seferde 9 fincan kahve pişirme kapasitesine sahip Telve Pro önemli kilometre taşları oldu.

Telve ile geleneksel damak zevkine uygun lezzet

CookSense® teknolojisi ile her fincanda bol köpüklü gerçek Türk kahvesi lezzeti sunan Arçelik Telve ise tek seferde 6 fincana kadar kahve yapabiliyor. Çıkarılabilir su tankı ve 1,5 L su deposu kapasitesine sahip olan Telve Duo, paslanmaz çelik cezveleriyle şık tasarım ve dayanıklılığı bir arada sunuyor. Su miktarını ayarlayan Spinjet teknolojisi ve bardak boyutu seçimi özelliği ile birlikte Türk kahvesini geleneksel damak zevkine uygun olarak pişiyor. Anti Spill teknolojisiyle de aynı zamanda taşmayı önlüyor. Arçelik Telve, tek tuşla kolayca kahve yapmayı mümkün kılıyor. Çalışırken iptal edebilmesi de avantaj yaratıyor. Kahveler hazır olduğunda sesli uyarı ile bildiren ürün, kompakt tasarımı sayesinde az yer kaplıyor.

Görsel: Arçelik