Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Apple’ın “Teknolojiyle Herkesi Güçlendirme” Misyonunu Anlattığı Yeni Filmi: The Relay

Apple’ın “Teknolojiyle Herkesi Güçlendirme” Misyonunu Anlattığı Yeni Filmi: The Relay

Apple, paralimpik sporcuların yaşamına yakından şahit olmayı sağlayan “The Relay” ile yenilikçi erişilebilirlik özelliklerine vurgu yapıyor.

Apple’ın şirket içi ekibi tarafından yürütülen ve RadicalMedia aracılığıyla Derek Cianfrance tarafından yönetilen The Relay adlı yeni film, bazıları engelli olmayan sekiz yıldız sporcunun antrenman yapmak ve yarışmak için bir araya gelmesini konu alıyor.

Dört aşamalı bayrak yarışı; sporcuların fiziksel özellikleri ne olursa olsun aynı kararlılık ve azimle başlangıç ​​çizgisinde yürümeleri ve aynı bitiş çizgisini hızla geçmeleri gibi görüntüler erişilebilirliğin güzelliğini yansıtıyor. Yarışmacılar arasında üst ekstremite farkı olan bir bisikletçi, bir tekerlekli sandalye yarışçısı, az gören bir yüzücü ve bir koşucu yer alıyor. Sporcuların birçoğu 2028’de Los Angeles’taki Olimpiyatlarda küresel sahneye çıkma potansiyeli olan isimler.

“Apple ürünleri her bedene uygun olarak tasarlanmıştır.”

Sporcuların antrenmanları sırasında; Apple Watch’taki Antrenman uygulaması, uyku ölçümleri, günlük egzersiz hedefleri ve performanslarını iPad ve Mac’te kaydetme ve analiz etme özelliği dahil olmak üzere Apple ürünlerini kullandıklarını görüyoruz.

Apple, YouTube’daki paylaşım metninde şu ifadelere yer vermiş:

“Apple ürünleri her bedene uygun olarak tasarlanmıştır. İster kısa mesafe koşucusu, ister tekerlekli sandalye yarışçısı, atletizm bisikletçisi veya yüzücü olun, Apple Watch’taki Antrenman uygulaması, uyku ölçümleri ve günlük egzersiz hedefleri gibi özelliklerin yanı sıra performansınızı iPad ve Mac’te kaydetme ve analiz etme özelliği, tüm sporcuların en iyi şekilde antrenman yapmak ve rekabet etmek için ihtiyaç duydukları şeylere sahip olmalarını sağlar.

Az gören kullanıcılar için iPhone’daki İşaretle ve Konuş veya AssistiveTouch (üst uzuv farklılığı olanların Apple Watch’u tek elle kullanmasına imkan tanıyan özellik) gibi yenilikçi erişilebilirlik özellikleri, adaptif sporculara eşit derecede başarılı olma yeteneği sağlıyor.”

Görsel: Apple