Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Apple’dan Grammy’ye Özel Animoji Şovu!

Apple’dan Grammy’ye Özel Animoji Şovu!

Apple, 60. Grammy Müzik Ödülleri hafta sonunda Grammy adayı sanatçıların şarkılarını kullanarak çok eğlenceli iki adet Animoji videosu yayınladı.

Grammy önemli bir müzik ödülü, hatta en önemlilerinden. Yıllardır tüm önemli isimler o sahne için farklı bir şeyler yaratmak, performansı ya da giydiğiyle konuşulabilmek istedi, hatta hala istiyor. Bu sene 60. kez yayınlanan Grammy Müzik Ödülleri, hem ödül ve performanlarıyla istenildiği gibi adından konuşturdu, hem de bazı markaların Grammy Müzik Ödülleri için yaptığı reklamlarla konuşturdu kendinden. Apple, iPhone X‘un tanıtımı için Grammy Müzik Ödülleri özelinde eğlenceli bir müzik videosuyla karşımıza çıktı bu evrede.

Animoji’yle Sen Kafanı Salla O da Sallasın. Sen Söyle O da Söylesin.

Apple, Grammy hafta sonunda yayınladığı 2 filmle hem Animojilerin ne kadar eğlenceli olduğunu gösteriyor hem de Migos ve Childish Gambino gibi yılın sevilen sanatçılarını selamlıyor. Animoji, iPhone X’da Face ID ile yüzünüzü tarayıp 3B emojilere can verdiğiniz bir teknoloji.

Apple’ın eğlenceli iki müzik videosunda da şarkılarını kullandığı müzisyenler Grammy adayıydı. Migos aday olduğu herhangi bir dalda ödül alamazken, Childish Gambino Redbone’la En İyi R&B Performansı ödülünü kazandı.

Migos’un Stir Fry şarkısının videosunda sözlerle uyumlu olacak şekilde köpek ve kaka emojileri düet yapıyorlar. Childish Gambino’nun şarkısı Redbone’un videosunda ise uzaylı emojisi arkaplanda tek boynuzlu at korosuyla birlikte şarkıyı seslendiriyor. İki video da iPhone X’in TrueDepth kamerasıyla çekildi.

Künye:
Reklamveren: Apple

Görsel: YouTube