Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Apartmanı Saran Rengarenk Yumoş Ayılar

Apartmanı Saran Rengarenk Yumoş Ayılar

Yumoş, yumuşatıcı ürünlerinin yanında çamaşır deterjanı serisini de eklediğini renkli ayıcıkların yer aldığı kampanyasıyla duyuruyor.  

Çamaşır yumuşatıcısı ürünleriyle bildiğimiz Yumoş’un ismine de yaraşır ayıcığını bilmeyenimiz yoktur. Bu ayıcıklar, özellikle markanın yumuşatıcılarıyla birlikte promosyon olarak dönem dönem raflarda yerini alıyordu. Yumuşatıcılarının yanına çamaşır deterjanlarını da ekleyen Yumoş bu gelişmenin duyurusunda da ayıcıklarını ön plana çıkarıyor.

89 Yumoş ayısı apartmanı sarıyor

Sadece çamaşır yumuşatıcılarıyla bildiğimiz şirket geçtiğimiz Ocak ayında ilk defa çamaşır deterjanı ile karşımıza çıkmıştı. “Yumoş detarjan mı çıktı?” başlığıyla paylaşılan reklam filmi bu büyük değişimin habercisi olmuştu. Yumoş, hareketli müziğiyle dikkat çeken reklam filminin ardından deterjan kategorisindeki ürünlerinin tanıtımı için dikkat çekici bir işe imza aytıyor. Nişantaşı’nda Rumeli Caddesi üzerinde bir binanın dışına yerleştirilen renkli Yumoş ayılar tüm binayı sarıyor. “Yumoş detarjan çok iyi çıktı” yazısının ortada yer aldığı apartmanda 89 adet renkli Yumoş ayısı yer alıyor.

26 Mart’a kadar yolu Nişantaşı’na düşenler bu renkli ayıları yerinde görme imkanı yakalayabilir. Marka, Instagram hesabı üzerinden yerleştirmeyi görenlerin paylaşımlarına Story’lerinde yer veriyor. Paylaşımlara bakılırsa bu renkli yerleştirmeyi beğenenler bir hayli fazla. Twitter’da gerçekleştirilen paylaşımlarda da bu tarz renkli bir işin oldukça pozitif hissettirdiğini ve yüzlerde bi gülümseme bıraktığını düşünenler bulunuyor.

yumoş detarjan

Görsel: Instagram