Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
An Unexpected Euphoria: Dokunan Gözler ve Sevinen Gerçeküstücüler

An Unexpected Euphoria: Dokunan Gözler ve Sevinen Gerçeküstücüler

Video, bizleri göz yuvalarından eller çıkan, parmak uçlarında eller olan ve buna rağmen her şeye gülen karakterlerin tam ortasına koyuyor.

Gerçeküstü akımla yoğrulan Vimeo videoları her saat güzel gidiyor. İster akşam ve keyfiniz gıcır olsun, ister işte yorucu bir gün geçirin, bu videolar ve yapanlar sayesinde bir anda dünyadan kopabiliyorsunuz. Hepimizin günün belli saatlerinde dünya dışına kaçmaya ihtiyacı oluyor. Ve ne yazık ki ne paramız ne de zamanımız kaçışlar için yeterli. Bu yüzden bu videolar çok değerli benim gözümde. Beni dünyadan başka bir yere ışınlayacaksa tabii ki ona listemde yer veririm. An Unexpected Euphoria da eğlenceli ve tripli bir video.

Gözler Ruhun Elleridir

Linyou Xie’nin yapımcılığını üstlendiği An Unexpected Euphoria, arka ritmine Boys Noize’dan ORVNGE şarkısını alıyor ve 4 buçuk dakika boyunca bizleri göz yuvalarından eller çıkan, parmak uçlarında eller olan ve buna rağmen her şeye gülen karakterlerin tam ortasına koyuyor.

Euphoria, fazla yoğun ve şiddetli yaşanan mutluluk demek. Videodaki karakterler de bunu bizlere bir hayli yaşatıyor. Video, belirli jestlerin tekrarlanmasını içeriyor. Fakat dediğimiz gibi, karakterler Jokerimsi bir sırıtışa sahip. Yanlarında dünya yıkılsa gülecekler gibi duruyorlar.

Görsel: Vimeo