Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İnsanı Hasta Eden Zoraki Aile Buluşmaları

İnsanı Hasta Eden Zoraki Aile Buluşmaları

Şükran Günü gibi geleneksel aile toplantılarındaki çatışmalar, Alka-Seltzer Plus'ın hastalığa karşı savunma tezine dönüşüyor.

Şükran Günü veya Kurban Bayramı gibi aile toplantılarının gelenekselleştiği günler, bir taraftan da bireyler ve görüşler arası çatışmanın tavan yaptığı, karşılıklı sabrın sınandığı günler olarak da anılabilir. Üst nesillere bilmişlik taslama, genç nesillerin bekar yaşama, vejetaryen beslenme gibi tercihleri ile nesil farklarının en kolay gözlemlendiği yerler büyük aile buluşmaları oluyor.

Alka-Seltzer Plus’ın yeni filmi de tam olarak bu noktadan yola çıkarak hasta olmak kavramıyla kurgulanmış bir film hazırladı. 26 Kasım’da geride kalan Şükran Günü’nün temasına uygun bir şekilde bir aile buluşması kurgulayan film, adeta bir bağımsız kısa film gibi baştan sona fikir ayrılıklarını iğneleyici bir dille işliyor. Yemeğin nasıl yapılacağından çocuğun nasıl bakılacağına, bekar kadın olma fikrinden vejetaryenliğe kadar uzanan iğnelemeler silsilesi sonrasındaysa Alka-Seltzer Plus, “Hiçbir şey sizi tatillerdeki aile buluşmalarından daha çok hasta edemez.” mesajıyla hasta olma vurgusunu gündeme paralel bir detayla yakalıyor.

Kampanya Energy BBDO imzalı.

https://www.youtube.com/watch?v=5nmEZipqgss

Görsel; Youtube