Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
‘Ağla Açılırsın’ Mottosuyla Esenlik Vaat Eden İlginç Girişim: Sob Parlour

‘Ağla Açılırsın’ Mottosuyla Esenlik Vaat Eden İlginç Girişim: Sob Parlour

Ağlamanın terapötik etkisinden yola çıkan New Yorklu girişim Sob Parlour, hayatın koşturmacasında fırsat bulup doyasıya ağlayamayanlar için güvenli bir alan sağlıyor.

Kendisini bir ‘ağlama SPA’sı’ olarak tanımlayan ilginç wellness girişimi Sob Parlour, New York’ta açtığı pop-up ağlama merkezinde, gözyaşlarını içine akıtan müşterilere ruhsal ve bedensel rahatlama vaat ediyor. Müşterilerine özel ‘ağlama suitleri’ sunan ve bu suitlerde onların katarsis haline geçmelerine yardımcı olacak müzikler, videolar, kokular ve çeşitli yardımcı elementler kullanan Sob Parlour, 30 dakika süren bu ağlama seanslarıyla müşterilerinin mental sağlıklarını iyileştirmeyi hedefliyor.

İster Yalnız Ağlayın, İster İş Arkadaşlarınızla!

Öğle tatillerinde ya da iş çıkışlarında ağlama suitlerini kiralayan müşterileri rahatlatmanın yanı sıra, duygularını açığa vurmakta zorlanan insanlar için toplu ağlama workshopları da sunan Sob Parlour, aynı zamanda şirket içi performansı arttırmaya yönelik kurumsal etkinlikler de düzenliyor.

Ayrıca Sob Parlour’da ‘Yarım saat boyunca hıçkıra hıçkıra ağladıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi hayata nasıl döneceğim?’ sorusunun yanıtı da düşünülmüş. Merkezde gerçekleşen tüm seansların sonunda müşterilere bir ‘iyileşme kiti’ sunuluyor. Bu kit içinde kafeinli göz maskeleri, soğuk kompresler ve enerji veren içecekler bulunuyor. Böylece seans boyunca bolca gözyaşı döken Sob Parlour müşterileri, yüzleri gözleri şişmeden işlerine / rutinlerine geri dönebiliyorlar.

Seans başına 20 USD’lik bir ücret talep eden Sob Parlour’un aynı zamanda birçok merch ürünü de müşterilerin beğenisine sunuluyor.

 

Görsel: Instagram