Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Adidas Ayakkabılarla Berlin Metrosunda Serbest Geçiş

Adidas Ayakkabılarla Berlin Metrosunda Serbest Geçiş

adidas ve BVG iş birliğiyle, yıllık metro bileti olarak işlev gören EQT Support 93/17 Berlin adlı ayakkabı piyasaya sürüldü.

Berlin’in ulaşım otoritesi BVG (Berliner Verkehrsbetriebe), metro hattında yıl boyu geçerli olacak bilet işlevine sahip spor ayakkabılar piyasaya sürüyor. EQT Support 93/17 Berlin model ayakkabıyı edinenler, yıl boyu serbest geçişle metroyu kullanabilecek.

adidas ayakkabıya gömülü kumaş metro bileti

adidas ile birlikte yaratılan ayakkabıların tasarımında metro hattından ilham alınmış. Örneğin sarı ve siyah çizgili bağcıklar, metronun dış cephesiyle aynı renklerde. Metronun koltuk döşemelerindeki kamuflaj desenler de yine ayakkabıya yansıtılmış. Ayakkabının dil kısmında ise yerleşik bir metro bileti var. Bu bilet, BVG’nin yıllık biletinin kumaş versiyonu.

BVG’nin en hesaplı yıllık bileti şu an 728 Euro iken ayakkabının fiyatı 160 Euro. Dolayısıyla sınırlı sayıda üretilen bu ayakkabıya sahip olacak kent sakinleri oldukça şanslı. 31 Aralık 2018’e kadar serbest geçiş hakkı sunan ayakkabılar, şehirdeki adidas mağazalarında ve Overkill’de satışta.

Adidas Ayakkabılarla Berlin Metrosunda Serbest Geçiş Adidas Ayakkabılarla Berlin Metrosunda Serbest Geçiş Adidas Ayakkabılarla Berlin Metrosunda Serbest Geçiş Adidas Ayakkabılarla Berlin Metrosunda Serbest Geçiş Adidas Ayakkabılarla Berlin Metrosunda Serbest Geçiş Adidas Ayakkabılarla Berlin Metrosunda Serbest Geçiş Adidas Ayakkabılarla Berlin Metrosunda Serbest Geçiş Adidas Ayakkabılarla Berlin Metrosunda Serbest Geçiş Adidas Ayakkabılarla Berlin Metrosunda Serbest Geçiş

Adidas Ayakkabılarla Berlin Metrosunda Serbest Geçiş Adidas Ayakkabılarla Berlin Metrosunda Serbest Geçiş Adidas Ayakkabılarla Berlin Metrosunda Serbest Geçiş

Adidas Ayakkabılarla Berlin Metrosunda Serbest Geçiş

Görsel: Overkill