Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Açık Havada Dev Boyutlarda Mısır Patlatma Deneyimi

Açık Havada Dev Boyutlarda Mısır Patlatma Deneyimi

Patlamış mısır markası Butterkist, Birleşik Krallık'taki reklam panolarını dev birer mikrodalga fırına dönüştürerek üç boyutlu bir mısır patlatma deneyimi yarattı.

Patlamış mısır markası Butterkist, ürünlerinin etkisini çarpıcı bir şekilde ortaya koymak amacıyla Birleşik Krallık’taki reklam panolarını mikrodalga fırınlara dönüştürerek üç boyutlu bir mısır patlatma deneyimi yarattı. Gerçek boyutlarından kat be kat daha büyük olan 3B dev mikrodalga panolarında, zaman ayarlı bir mikrodalga fırının içinde patlamaya hazır Butterkist patlamış mısır paketi bulunuyor. Dev mikrodalganın göstergesindeki zaman geriye doğru akarken, ısı ayarının yerine kadranda “Tatlı”, “Tatlı ve Tuzlu” ve “Tuzlu” şeklinde aroma seçenekleri yer alıyor.

Üç boyutlu açık hava çalışmasıyla halka açık alanlarda mısır patlatma hayalini dev animasyonlara dönüştüren Butterkist, reklam panolarını Londra’dan Manchester’a Edinburgh’tan Glasgow’a kadar ülkenin çok sayıda noktasına yerleştirdi. Geri sayımı düzenli olarak tekrar eden üç boyutlu dev mikrodalga fırınlarında beklenen patlama ise gerçekleşmiyor. Tüketicilerin bunu hayal etmesini isteyen marka, geri sayım döngüsüyle mısırların patlama anının yaratacağı heyecanı öne çıkararak reklamı görenleri Butterkist almaya teşvik etmeyi amaçlıyor.

Bağımsız kreatif ajans St Luke’s London imzalı dikkat çekici OOH kampanyası, atıştırmalık ürünler üreten KP Snacks şirketine ait olan Butterkist’in 2021 yılında yayınladığı “Go Grab the Butterkist” adlı kampanyasının bir uzantısı. Butterkist, geçtiğimiz yıl da UEFA Avrupa Kadınlar Şampiyonası için İngiliz Kadın Milli Takımı’nı desteklemek amacıyla aynı kampanya kapsamında aslan şeklinde patlamış mısır üretmişti. İki hafta boyunca Birleşik Krallık’ta çok sayıda reklam panosunda yayınlanan 3 boyutlu dev mikrodalgayı aşağıdaki videoda görüntüleyebilirsiniz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

@butterkistuk’in paylaştığı bir gönderi

Görseller: Twitter, Youtube, Instagram