Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
​8 Lara Croft Hayranı Xbox Açıkhava Panosunda Esir Alındı

​8 Lara Croft Hayranı Xbox Açıkhava Panosunda Esir Alındı

Xbox, Londra’da kurduğu interaktif açıkhava panosunda 8 Lara Croft hayranını esir alıyor ve 24 saatlik bir dayanıklılık testine sokuyor.

Microsoft’un oyun konsolu Xbox, Lara Croft serisinin Sibirya’da geçen oyunu “Rise of the Tomb Raider”ın Londra’ya gelişini hafif sadistik bir yolla kutladı: Yüzlerce başvuru arasından seçilen 8 Lara Croft hayranını aldı, Londra’da kurduğu açıkhava panosunun üzerinde 24 saat süreyle alıkoyarak, zorlu hava koşullarına maruz bıraktı.

Şu sıra hala canlı olarak devam eden kampanyada açıkhava panosunda olup bitenleri şuradan takip edebilirsiniz. Yapay tipi, sağnak yağmur gibi çeşitli seçeneklere oy verip, katılımcıların dertlerine dert katabilirsiniz. Sayfaya en son baktığımda, açıkhava panosu üzerinde ayakta, ağlamaklı ve yorgun halde yalnızca 3 kişi kalmıştı:

Yağmura, kara, soğuğa, yorgunluğa karşı koyabilecek, panonun üzerinde kalan son kişi “Rise of the Tomb Raider”dan esinlenilerek hazırlanan bir gezi kazanacak.

Kampanya, m:united McCann Londra, m:unitedMomentum, m:unitedCRAFT, m:unitedMRM, medya ajansı EMT ve halkla ilişkiler ajansı Edelman’ın ortak çalışması sonucu ortaya çıkmış.

Görsel; adweek, survivalbillboard