Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
5 TL’nin Animasyonlarla Tivibu Yolculuğu

5 TL’nin Animasyonlarla Tivibu Yolculuğu

Türk Telekom Tivibu "5 TLye Seyirci Kalma" sitesi ile izleyicilere 5 TL'ye dünyada yapabileceklerini sıralıyor.

Televizyonda izlediğimiz birçok şeyi aslında deneyimlemek de istiyoruz. Kaplanlarla doğada günlerce beklemek, uzayda seyahat etmek istiyoruz. Bazıları olmuyor, bazıları belki olacak, bazıları belki hep hayal kalacak.

Tivibu, geçtiğimiz Nisan ayında “Seyirci Mi Kalacaksın?” konsepti ile büyük bir iletişim kampanyası başlatmıştı. Kampanya ile Tivibu, 5TL olan paketini vurguladı. Bu vurguyu dijitale taşımak için de pek çok proje yapılıyor. Proje özelinde hayata geçirilen www.5tlyeseyircikalin.com da özellikle animasyonlarıyla dikkat çekiyor.

5 TL’ye Sınırsız Seyir Keyfi

Mikro siteyi ziyaret ettiğinizde, sizi sitede bir para makinesi karşılıyor. 5 tane 1 TL para makinesinden geçip 5TL halini alarak yolculuğa başlamaya hazır hale geliyor. Siteyi her aşağı kaydırdığınızda, 5TL de sizinle birlikte bir sonraki ekrana geçiyor. Her ekranda 5TL’yi Tivibu içeriklerine referans veren, farklı bir dünyada yolculuk ederken görüyoruz.

İlk olarak film ve dizilerin dünyasında dolaşmaya başlayan 5TL buradan, ligleri, ringleri, basketbol ve daha pek çok karşılaşmayı görebileceğiniz sporun eğlenceli dünyasına geçiyor. Daha sonra, bilimin, hayvanların ve daha pek çok gizemli dünyanın kapılarını aralayan belgesellerle yolculuğuna devam eden 5TL, yemek yapmayı sevenleri de unutmuyor ve lezzetli tariflere doğru yola çıkıyor. Tariflerden sonraysa 5 TL’yi bu kez çizgi filmleri ve diğer eğlenceli içerikleri temsil eden bir lunaparkta görüyoruz. Lunaparktan sonra, 5TL bir Tivibu kutusuna girerek yolculuğunu tamamlıyor.

Kullanıcılar, hem kaliteli animasyonları takip ederek eğlenceli bir dünyanın içinde gezerken, hem de bu dünyada gördükleri tüm içeriklerin sadece 5TL’ye Tivibu’da olduğu mesajını almış oluyor. Site, yükleniyor arayüzünde de bize “5 TL’ye kedi bakamazsınız ama Afrika’daki büyük kedilerin yaşamına seyirci kalabilirsiniz” gibi söylemlerde bulunuyor bize. Aslında hayatımızı anlatan cümlelerden bu söylemler.

 5 TL Alphadog Türk Telekom Tivibu 5 TLye Seyirci Kalın bigumigu 3 5 TL Alphadog Türk Telekom Tivibu 5 TLye Seyirci Kalın bigumigu 4 5 TL Alphadog Türk Telekom Tivibu 5 TLye Seyirci Kalın bigumigu 5 5 TL Alphadog Türk Telekom Tivibu 5 TLye Seyirci Kalın bigumigu 6 5 TL Alphadog Türk Telekom Tivibu 5 TLye Seyirci Kalın bigumigu 75 TL Alphadog Türk Telekom Tivibu 5 TLye Seyirci Kalın bigumigu 8

Künye:

Marka: Türk Telekom Tivibu
Marka Yetkilileri: Gelincik Onan, Simge Uzunhan, Özge Yakın
Ajans: Alphadog
Ajans Başkanı: İlker Uzuner
Yaratıcı Yönetmen: Emre Sel
Yaratıcı Grup Başkanı: Burak Canpolat
Sanat Yönetmeni: Doğuhan Gökçen, Fatma Kısa
Ön Yüz Geliştiricisi: Hande Şimşek
Arka Yüz Geliştiricisi: Can Uzum, Elif Marangoz
3B Yapım: Can İnceler, Didem Tosya
Hesap Yöneticisi: Selen Saltıkalp
Proje Müdürü: Fırat Sorgucu
Kıdemli Reklam Yazarı: Pınar Saymaz, Ömer Harmankaya

Görsel: Tivibu