Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kedi ve Köpekler İçin Yeni Özellikleriyle Tractive GPS

Kedi ve Köpekler İçin Yeni Özellikleriyle Tractive GPS

Köpekler için izleme cihazlarıyla bilinen Tractive, CES 2018 kapsamında hem yeni köpek ürününü hem de kediler için özel geliştirilmiş tasmayı tanıttı.

Ev hayvanları için GPS izleme cihazları üreten Tractive, Las Vegas’ta düzenlenen CES 2018 kapsamında iki yeni ürününü tanıttı. Yeni Tractive GPS Dog ve Tractive GPS Cat, kedi ve köpeklerin ihtiyaçlarına yanıt veren özellikler sunmanın yanı sıra hayvan sahiplerinin de deneyimini kolaylaştıracak yeni faydalar sağlıyor.

EKLENTİ DETAYLARI tractive-gps_ces-2018_bigumigu9.jpg 12 Ocak 2018 82 KB 1837 × 566 Resmi Düzenle Kalıcı olarak sil URL https://bigumigu.com/wp-content/uploads/2018/01/tractive-gps_ces-2018_bigumigu

Köpekler İçin Yeni Özellikler

Yeni Tractive GPS Dog, markanın ilk tasarımına çeşitli yenilikler getiriyor. Yeni klips sistemi sayesinde cihaz hızlı bir şekilde hemen hemen her tasmaya takılabiliyor. Bir düğme ile de cihaz anında serbest kalabiliyor. Aynı zamanda kolay çıkabilen Quick-Switch batarya özelliği sayesinde cihaz, köpeğin boynundayken pil değişimi yapılabiliyor. Ayrıca, daha önce Tractive Motion isimli ayrı bir ürün olarak sunulan entegre aktivite izleme özelliği de hayvanın gün içindeki hareketini sahibine iletiyor. Bu iki özellik sayesinde hem hayvanın hareket düzeyi hem de GPS konumu dünyanın her yerinde hemen hemen sıfır gecikme ile bildiriliyor. Bunun yanı sıra Google Home ile Amazon Alexa gibi hizmetlere entegre akıllı ev özelliklerinin de ürün lansmanından sonra duyurulması bekleniyor.

Kedilere Yönelik Tasarım

Tractive GPS Cat ise şirket için bir ilk. 32 gram ağırlığında hafif ve kediler için düşünüldüğünden daha küçük. Yani kediler, küçük boy köpekler ve o boyutlardaki diğer ev hayvanları için kullanılabilir. Kedi tasmalarını köpek tasmalarından ayıran en önemli özellik, tasmanın bir yere takıldığında ya da bir başka kedi tasmadan yakaladığında kediyi korumak için açılabilir olmasıdır. Dolayısıyla bu tasmanın kilidi de fazla gerilme durumunda kendiliğinden açılıyor. Veya çoğu kedinin yapmayı bildiği üzere bizzat kediniz tarafından da tasma açılmış olabilir. Bu tip durumlarda özel uygulama yardımıyla açılan tasmanın yeri kolaylıkla belirlenebiliyor. Tabii o sırada yerini bilmek istediğimiz daha önemli şey olan kedi kaçmış olabiliyor ama olsun. Bu tip çözümü zor problemler de kedi sahibi olmanın şanındandır diyelim.

Tractive GPS Cat’in önümüzdeki aylar içinde Avrupa’da satışının başlaması bekleniyor. Tractive GPS Dog ise senenin ilerleyen aylarında pazara girecek.

tractive gps_ces 2018_bigumigu tractive gps_ces 2018_bigumigu tractive gps_ces 2018_bigumigu

Görsel: Tractive