Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Her Duyuya Hitap Eden Bir Masa: Black Session

Her Duyuya Hitap Eden Bir Masa: Black Session

desiBel Ajans, Siemens Ev Aletleri’nin ankastre ürünleri için projeksiyon yansıtma yöntemi ile sıra dışı sayılacak bir toplantı konsepti tasarladı.

Projeksiyon yansıtma ve hareket yakalama güzel birer dijital sanat uygulama metodu. Sanatçılar da bu yöntemleri kullanarak farklı işlere imza atıyorlar. Kimi yemek masasında minyatür bir şef olarak karşımıza çıkıyor kimi sergi sırasında canlanıyor ve bir hikaye göstermeye başlıyor. Etkinlik ajansı desiBel de müşterileri Siemens Ev Aletleri için farklı bir toplantı masası tasarladı.

Bu Masada Gözlerinizin de İştahı Kabaracak!

desiBel, Siemens Ev Aletleri’nin ankastredeki başarılarını “table mapping” (masa haritalama) yöntemiyle düzenlediği “Black Session” isimli etkinlikte anlattı. Yarı aydınlık bir ortamda gerçekleştirilen etkinlikte konuklara tüm duyulara hitap edecek bir yemek tasarlandı. Black Session’da desiBel ajans, mutfakların yaşam alanına dönüşüm hikayesini masa üzerinde görsel bir dünya yaratarak anlatıyor. Dış ses yönlendirmeleriyle, masanın etrafında bulunan konuklar interaktif bir hikayeyi deneyimledi.

desiBel, etkinliği Siemens ankastre ürünlerinin teknolojisi, tasarımı ve performansından ilham alarak kurguladı. Etkinlik, desibel PR ve desibel Event ekiplerinin ortak çalışmaları sonucunda projeksiyon yansıtma ve hareket yakalama teknolojilerinin bir kombinasyonu kullanılarak hazırlandı.

Künye:
Marka: Siemens Ev Aletleri
PR/Etkinlik Ajansı: desiBel Ajans
Yaratıcı Yönetmen: Selçuk Güçer
Marka Yöneticisi: Ayşe Özkaya, Demet Kaptanoğlu
PR Müşteri İlişkileri Grubu: Özlem Gürler, Şebnem Ateş, İnci Doğan, Damla Tüfekçi
Etkinlik Ekibi: Burak Korucu, Berk Güner, Burak Akyunak

Görsel: desiBel Ajans