Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Birlikten Kuvvet Doğuran Modüler Lambalar

Birlikten Kuvvet Doğuran Modüler Lambalar

D-TWELVE lambalar, mıknatıslı yüzeyleriyle birbirine bağlanıp masa lambasından oda aydınlatmasına kadar farklı fonksiyonlarla kullanılabiliyor.

12 yüzeyli zardan ilham alan ve bu yüzeylerin farklı kullanımlar yaratabileceğini öngören D-TWELVE, Kickstarter’da başlattığı kampanya ile evin birçok köşesinde farklı işlevlerle çalışabiliyor. Modüler ve manyetik aydınlatma sistemi olarak kendini tanımlayan D-TWELVE lambaların her biri bağımsız olarak çalışıyor. Fakat alametifarikaları bir araya geldiklerinde ortaya çıkıyor. Manyetik bölümleriyle birbirine bağlanan lambalar, aynı anda yanmaya ve birlikte çalışmaya başlıyor.

LED ampullerle geliştirilen D-TWELVE, birkaç lambayı birlikte kullanarak yaratıcı çalışmalara olarak tanımasının yanı sıra aksesuarları yardımıyla masa, tavan veya duvar lambası olarak da kullanılabiliyor.

Kickstarter üzerinde fonlanmakta olan D-TWELVE lambalar, kampanyanın bitimine 11 gün kala hedefinin %71’ini fonlamayı başardı. Kampanyanın detaylarına buradan erişebilirsiniz.

https://www.kickstarter.com/projects/1843649997/d-twelve-lamp-a-modular-magnetic-lighting-system/

Görsel; D-TWELVE