Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Metin Üstündağ’dan Hazla ve Hızla Okunan Aylık Dergi

Metin Üstündağ’dan Hazla ve Hızla Okunan Aylık Dergi

Mizah ve dergicilik dünyasının tecrübeli isimlerinden Metin Üstündağ'dan bayram sürprizi.

Çarşaf, Gırgır, Leman, Penguen gibi yakın dönem Türkiye tarihinin önemli mizah oluşumlarında yer alan ve kısa, spot odaklarla mesajını ileten, eserini şekillendiren yazar, çizer Metin Üstündağ yeni bir dergi için kolları sıvadı ve çok yakında okurlarla buluşmaya hazırlanıyor.

Pazar Sevişgenleri ve Langadank gibi klasikleşmiş konseptleri de bulunan met üst, derginin parolasını “Hazla ve hızla okunan dergi” olarak belirlemiş. Aylık olarak yayınlanacak “yumuşah g” isimli dergi kendini paldır kültür dergisi olarak tanımlıyor.

İlk sayısıya özel olarak; Sezen Aksu, Mustafa Keser, Mahmut Tuncer, Rüzgar Erkoçlar, Didem Madak gibi isimler konu olacak. Dergide yer alacak çizerler ise Piyale Madra, Meral Onat, Gülay Batur, Hatice Meryem, Caniş, Reyhan Polat, Serap Aykut, Benan Aka, Duygu Beykal İz, Naim Dilmener, Derya Sayın, Gani Müjde, Sencer, Murat Beşer, İzel Rozental, Fatih Vural, Ohannes Şaşkal, Doktor Huu!, Mahmut Tibet, Murat Hasarı, Tuncer Erdem, Turgay Karadağ, Soner Günday, Hakan Karataş, Emrah Ablak ve met üst.

yumuşah g; 17 Eylül’de İstanbul’da, 18 Eylül’de tüm Türkiye’de, bayramda ise her yerde olacak.

Görsel; yumuşah g