Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
DC’nin Mobil Görüntüleme için Tasarlanmış Çizgi Roman Koleksiyonu

DC’nin Mobil Görüntüleme için Tasarlanmış Çizgi Roman Koleksiyonu

DC Comics, önümüzdeki ay çizgi roman tutkunlarıyla buluşacak mobil koleksiyon DC GO!'yu tanıttı.

DC GO!, dikey olarak kayan hikayeler sunarak sevilen kahramanların ve kötü adamların akıllı telefonlarda ve tabletlerde keyfini çıkarmayı kolaylaştıracak. 20 Kasım 2024’ten itibaren DC GO! koleksiyonuna yalnızca web, iOS ve Android platformlarında abonelik hizmeti sunan DC Universe Infinite uygulaması aracılığıyla ulaşılabilecek.

DC ve Amerikan mizah dergisi MAD’den yeni hikayeleri ve yeniden tasarlanmış klasikleri içeren koleksiyonda hayranların favori karakterleri dikey formatta maceraya atılıyor.

DC GO! dram, fantastik, komedi, aksiyon, romantizm ve gizem gibi türlerdeki hikayeleriyle herkese hitap edecek bir şeyler sunmayı amaçlıyor. Girişim, DC’nin hem yeni hem de eski hayranların ilgisini çekme ve benzersiz hikayeleri doğrudan en çok kullandıkları cihazlara getirme yönündeki stratejisinin bir parçası.

DC GO! koleksiyonunda neler var?

Koleksiyonun parçalarından biri Renaissance of Raven. Bu hikayede Teen Titan Raven, kendisini Orta Çağ benzeri bir dönemde sıkışıp kalmış halde buluyor. Burada kalıp ihtiyacı olanlara yardım edip etmeyeceğine veya kendi hayatına geri dönüp dönmeyeceğine karar vermek zorunda kalıyor.

Koleksiyonun Batman hayranlarına yönelik parçası, Batman: Hush. Bu hikaye, eski düşmanların Batman’e eziyet etmek için geri döndüğü suç dolu bir destan olarak nitelendiriliyor.

Harley Quinn in Paradise‘ın hikayesi, anti-kahramanımızın dahil olduğu kaotik bir realite flört şovu eşliğinde ilerliyor.

Nothing Butt Nightwing‘de ise süper kahraman Dick Grayson uluslararası bir süper model olarak derin bir gizli göreve gönderiliyor.

Şu an için koleksiyon bu dört çizgi roman üzerinden tanıtılıyor. Daha fazla içerik için tüm hayranlar 20 Kasım’da DC Universe Infinite uygulamasındaki koleksiyonu ziyaret etmeye davet ediliyor. Koleksiyonun zamanla genişlemesi bekleniyor.

Görsel: DC Comics