Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Crocs Korku Filmi Temalı Serisiyle Cadılar Bayramı’na Hazırlanıyor

Crocs Korku Filmi Temalı Serisiyle Cadılar Bayramı’na Hazırlanıyor

Crocs, korku meraklılarına aradıkları dehşeti sunan yeni modelleriyle bu yılki Cadılar Bayramı modasına iddialı bir giriş yapacak. 

Terliklerin piyasaya çıkışı, 13 Eylül’e yani 13 Cuma’ya denk getirilmiş. Seride sinemanın en tüyler ürpertici üç kötü adamına saygı duruşunda bulunan 3 ayrı model bulunuyor. Modeller; 13. Cuma /Friday the 13th, Elm Sokağı Kabusu/Nightmare on Elm Street ve O Bölüm 2 / It Chapter Two‘dan ilham alarak Jason Voorhees, Freddy Krueger ve Pennywise’tan ilham alıyor.

Jason Voorhees modeli, Camp Crystal Lake’in en meşhur sakininin özünü yansıtıyor. Bu terlikler, ayak parmaklarınızı göle daldırmadan önce iki kez düşünmenizi sağlayacak sıçrama efektleriyle birlikte yıpranmış bir görünüme sahip. Jibbitz adı verilen terlik süsleri;  Jason’ın ikonik hokey maskesinin minyatür versiyonlarını, bıçaklarını ve kurgusal kamp ortamına dair detayları da terliğe eklemeyi sağlıyor.

 

Freddy Krueger hayranları, rüya iblisinin imzası olan kırmızı ve yeşil çizgili deseni taşıyan, kan sıçraması gibi görünen unsurlarla vurgulanan modelle tatlı bir kabusa sürüklenebilir. Freddy’nin jilet keskinliğinde pençeleri ve kendine özgü fötr şapkasını içeren Jibbitz süsleri, bu modeli tamamlıyor.

Kült korku üçlüsünün bir diğer ayağı ise yukarıda bahsettiğim gibi O Bölüm 2. Modelin ilham kaynağı, filmdeki baş karakter Pennywise. Bu modelde kısmen kırmızı çizgilerle gizlenmiş, şekil değiştiren palyaçonun korkunç yüzünü yer alıyot. Topuk kısmındaki palyaço burnunun yanı sıra Pennywise’ın balonu da bu modeli oldukça dikkat çekici hale getiriyor.

 

Bu koleksiyondaki modellerin her biri 75 dolar fiyatla satışa sunulacakmış.

Crocs’un Klasik Model Koleksiyonuna 4 Yeni Pokémon Eklendi

Görsel: Crocs, Footwear News