Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Reklamcılar Hatay’a Jeneratör Kamyonları Gönderiyor

Reklamcılar Hatay’a Jeneratör Kamyonları Gönderiyor

Hatay'a 7 adet jeneratör kamyonu ulaştıracağını açıklayan Reklamcılar Derneği, reklamcılara ve sektör paydaşlarına seslenen bir bilgilendirme ve destek çağrısı paylaştı.

Reklamcılar Derneği, deprem bölgesine yardım için önemli bir adım attı ve Hatay’a jeneratör kamyonu göndermekte olduğunu açıkladı. Dernek, STK’lardan bölgedeki jeneratör ihtiyacıyla ilgili aldıkları bilgiler doğrultusunda karar almış ve 7 adet jeneratör kamyonunu İzmir’den Hatay’a ulaştırmak üzere harekete geçmiş.

Jeneratörlerin bölgede uzun süre kalması hedefleniyor, diğer yardımlar için İhtiyaç Haritası ile görüşmeler sürüyor.

Dernek hızlı bir ön hazırlık sürecinin ardından İzmir’de bir şirketle irtibata geçmiş. Üyelerle durumu paylaştıktan sonra kamyonları harekete geçirmişler. Şu an üzerinde durdukları temel konunun ise kamyonların orada kalacakları süre olduğu vurgulanıyor. Elbette kamyonların deprem bölgesinde uzun soluklu kalmaları ve azami fayda sağlayabilmeleri hedefleniyor. Bunun için de üyelerin desteğinin çok önemli olduğunun altı çiziliyor.

Reklamcılar Derneği, jeneratör yardımının yanı sıra barınma ve sürekli barınmaya destek olabilmek için İhtiyaç Haritası ile direkt irtibat halinde. Bu yardımlar için koordinasyon ekibinden gelecek yönlendirmelere göre hareket edilecek ve dernek üyeleri bu gelişmelerle ilgili bilgilendirilmeye devam edecek.

Görsel: Reklamcılar Derneği