Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sevgililer için Zamanın Ötesinde Bir Hediye

Sevgililer için Zamanın Ötesinde Bir Hediye

Welder Watch, 14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken çiftler için daha cesur ve daha romantik saat kombinlerini ön plana çıkarıyor.

Çiftler için uyumlu giyinmeye özen göstermek önemli. Bu kombini tamamlayan unsur ise saat oluyor. Welder Watch trendleri belirleyen benzersiz ürünleriyle Sevgililer Günü hediyesi almak isteyenler için farklı modeller sunuyor. 5 ana koleksiyonu ve koleksiyonlar içerisindeki farklılaşan ürün yelpazesi ile her tarza uygun seçenekler bulunuyor.

Özgür ruhlu sevgililer için daha cesur tasarımlar

Ruhunu İtalyan tasarımından alan Welder Watch; unisex tasarımları, farklı kayış ve kasa çapı seçenekleriyle kendi trendini oluşturmak isteyenlerin tercihi oluyor. Welder Watch’un Sevgililer Günü önerileri bir günlük değil ömür boyu anlam taşıyacak bir hediye sunmak ve partneriyle uyumlu bir aksesuar kullanmak isteyenlere hitap ediyor.

Marka, bu yıl Moody koleksiyonundan Wine rengi hasır kayış WWRC737 modelini ön plana çıkarıyor. Moody koleksiyonunun yanı sıra Sevgililer Günü hediyesi olmaya aday başka modeller de bulunuyor. Welder Watch takipçilerinin uzun süredir severek kullandığı, Moody’e göre daha zarif tasarımıyla dikkat çeken Slim Koleksiyonu diğer bir seçenek oluyor.

İddialı bir hediye sunmak isteyenler için 2021’in ilk günlerinde saat severlere sunulan Steel Edge Koleksiyonu öne çıkarılıyor. Steel Edge, şimdiden en çok talep gören modeller arasında yerini aldı ve bu yılın dikkat çekici modeli olmaya aday. Sınırları aşan, uzay boşluğunun özgürlüğünü ve bu özgürlüğün getirdiği hafifliği temsil eden Space Koleksiyonu ise aşkını sonsuzluğa adayanların tercihi oluyor.

“Cesaret ettiğinizde aşk her yerde!” diyen Welder Watch, aşkla gülümsediğiniz her anı hatırlamak için özel bir seçenek oluyor. Partnerinizin zevkine, ilişkinizin rengine en uygun modeller Welder Watch’un internet sitesinde sizi bekliyor.

Görsel: Welder Watch