Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Taklidini Değil Gerçeğini Yaşa

Taklidini Değil Gerçeğini Yaşa

VMLY&R İstanbul tarafından OKEY’in Nirvana ürünü için hazırlanan reklam filminde orgazmın taklidini değil gerçeğini yaşamak isteyenlere sesleniliyor.

Orgazmın yüzde oluşturduğu ifadeler daha önceden İstanbul merkezli sanatçı kolektifi Krüw‘dan illüstratör ve tasarımcı Murat Kalkavan’ın hazırladığı kurgusal karakterlerde karşımıza çıkmıştı. Farklı yüzlerin bulunduğu illüstrasyonlarda dokuz hayali karakterin orgazmik yüz ifadeleri yer alıyordu. Orgazmın taklidi fikrinden yola çıkan OKEY ise son reklam filmi ile orgazmın taklidini değil gerçeğini yaşamak isteyenlere sesleniyor. Farklı yüz ifadelerinin hepsinde bir başka duygu durumu anlatılıyor.

OKEY Nirvana ile gerçeğini yaşa!

VMLY&R İstanbul tarafından hazırlanan #istediğingibihaz etiketli reklam filminin yönetmenliğini Gülşah Çınar üstleniyor. Yüz ifadelerinin ön planda olduğu reklam filminin seslendirmesini ise Demet Evgar yapıyor. Nefis bir brownie yediğini veya uzun süre giydiği topuklu ayakkabıyı ayağından çıkarıp rahatladığını hayal eden karakterler farklı anlarda yaşadıkları duygu durumlarını yüz ifadelerine yansıtıyor. Bu ve benzer anları hayal eden karakterlerin yüzleri rahatlığın keyfini ve aşırılığın neşesini vurguluyor. Peki bu taklitleri mi yoksa gerçeğini mi yaşamak istersiniz?

Taklit mi etmek istersiniz gerçeğini yaşamak mı sorusunu soran OKEY, ürünü Nirvana için orgazm kelimesini kullanmadan orgazmik yüz ifadelerine yer veriyor.

Künye

Müşteri: OKEY
Ajans: VMLY&R İstanbul
ECD: Enis Orhun
İdari Yönetici: Özlem Ünlüçay
Yaratıcı Yönetmen: Caner Apaydın
Yaratıcı Grup Yöneticisi: Kutsal Bayraktar, Efe Kaptanoğlu
Yaratıcı Ekip:  Yener Namaz, Anıl Uzun, Elvin Tür, İlayda Ontulmuş, İrem Öksüz, Neslihan Arslan
Proje Müdürü: Selen Saltıkalp
Sosyal Topluluk Yöneticisi: İmran Seçkin
Ajans Yapımcısı: Beril Koç, Talip Güneş
Prodüksiyon Şirketi: Public Film
Yönetmen: Gülşah Çınar

Görsel: YouTube