Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Vestel Akıllı Ürünleriyle Hareketli ve Zinde Yaşama Adım At

Vestel Akıllı Ürünleriyle Hareketli ve Zinde Yaşama Adım At

Vestel VFit+ Mobil Uygulaması ile uyumlu çalışan akıllı ürünler rutin işleri kolaylaştırırken hareketli ve zinde yaşamı desteklemeye yardımcı oluyor.

Akıllı eşyalar artık hayatın her alanında ve gündelik yaşamın bir parçası haline geldi. Gün içerisinde rutin işleri veya aktiviteleri gerçekleştirirken vücudun sağlığını korumak, zinde kalmak akıllı ürünler sayesinde daha kolay ve rahat. Vestel’in akıllı cihazları arasında yer alan Vestel Akıllı Uyku Işığı, Vestel Akıllı Saat ve Vestel Akıllı Tartı da hayatı kolaylaştıran özellikleriyle öne çıkarken Vestel VFit+ Mobil Uygulaması ile uyumlu çalışarak hareketli ve zinde yaşamı desteklemeye yardımcı oluyor.

Vestel VFit+ Mobil Uygulaması, kullanıcının biyolojik değişimini takip etmesini kolaylaştırıyor. Günlük aktiviteler, su tüketimi, uyku kalitesi, vücut kompozisyonu gibi akıllı cihazlardan elde edilen bilgiler Vestel VFit+ Mobil Uygulaması üzerinden takip edilebiliyor. Vestel VFit+ Mobil Uygulaması üzerinden kontrol edilebilen uyku bilgileri, Vestel Akıllı Tartı’daki vücut kompozisyonuyla ilgili veriler, Vestel Akıllı Saat üzerinden gelen tüm veriler uygulamada toplanıyor.

vfit+

Vestel Akıllı Saat fit bir vücuda sahip olmanız için yardımcı oluyor

Çoklu dokunmatik ekranıyla gelen Vestel Akıllı Saat, günlük olarak sağlık ve spor göstergelerini topluyor ve kullanıcısına zinde yaşamın kapılarını aralıyor. Vestel VFit+ Mobil Uygulaması ile entegre akıllı saat; kalp atışı, spor modu, uyku takibi, adım ve mesafe ölçümü özelliklerine sahip. Bununla birlikte çağrı ve sosyal medya uygulamaları bildirimlerini alıyor ve müzik kontrolü de yapabiliyor.

vfit+

Gün içerisinde yapılan tüm spor faaliyetlerini Vestel Akıllı Saat ile takip etmek ve Vestel VFit+ Mobil Uygulaması üzerinden diğer verilerle karşılaştırmak mümkün. Saatteki aktivite hatırlatıcısı ise kullanıcısı hareketsiz kaldığı zamanlarda uyarıyor. Bu sayede daha dinamik ve enerjik bir gün kaçınılmaz oluyor. Su geçirmeme özelliği, uzun pil ömrü ve fener fonksiyonuyla kullanıcıların hayatını çok kolaylaştırıyor. Akıllı saatin kırmızı ve mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunuyor. Vestel siyah kordonu ise saat ile birlikte hediye ediyor.

Vestel Akıllı Tartı’da vücut kompozisyonunuzla ilgili her şey bir arada

Vestel VFit Ailesi içerisinde yer alan bir diğer ürün Vestel Akıllı Tartı. Bu tartı sadece kaç kilo olduğunuzu öğrenmek için değil vücut kompozisyonunuzla ilgili verilere ve istatistiklere erişmek için kullanılıyor. Vestel Akıllı Tartı vücut kitle indeksi, bazal metabolizma hızı, yağ-kas oranı, kemik yoğunluk ölçümü, su kitlesi oranı ve iç organ yağ analizi yapıyor. Bluetooth bağlantısı sayesinde Vestel VFit+ Mobil Uygulaması ile bağlantı kurulabiliyor ve senkronize bir şekilde veriler aktarılabiliyor. Tartı, on farklı kullanıcının verilerini tanımlayabiliyor.

Vestel Akıllı Uyku Işığı ile huzurlu uykular

Vestel akıllı cihazları arasına katılan son ürün dinlendirici ışığı ve huzur verici ses programıyla Vestel Akıllı Uyku Işığı. 16 milyon renk seçeneği ile her ruh haline uyacak ürün, uyku kalitesini bir üst noktaya taşımayı hedefliyor. Vestel VFit+ Mobil Uygulaması ile entegre çalışması sayesinde belirlenen zamanda ışık ve müzik kademeli olarak artabiliyor. Bu şekilde kullanıcı daha rahat ve doğal bir şekilde güne başlıyor. Dinlendirici kırmızı ışığı ve sakinleştirici ses programı sayesinde ise huzur verici uykuya yelken açmak mümkün oluyor. Bluetooth ile telefona bağlanan cihaz uzaktan kontrol özelliği sayesinde el hareketleriyle veya dokunarak ışık ayarı yapmaya ve müzik kontrolünü sağlamaya imkan veriyor.

Vestel VFit Ailesi içerisinde bulunan bu üç cihaz kullanıcılara hareketli ve zinde bir yaşam sunmak için sabahtan akşama kadar günün her anında eşlik ediyor.

Görsel: Vestel