Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
HERSHEY’S Emojili Çikolata Piyasaya Sürecek

HERSHEY’S Emojili Çikolata Piyasaya Sürecek

HERSHEY'S, emojilerle iletişim kuran yeni jenerasyonun dikkatini çekmek için Milk Chocolate Emoji Bars adlı emojili çikolatalarını piyasaya sürecek.

Emojiler adeta çağımıza özgü yeni bir dil haline geldi. Hâl böyleyken markalar da iletişim kampanyalarında emojileri kullanmaktan geri durmuyor. Tinder’ın ırklararası çiftlerin evrensel emoji dilinde temsil edilmesi için başlattığı imza kampanyası, Apple’ın Dünya Emoji Günü için yöneticilerini memoji’ye dönüştürmesi, Deadpool’un emoji açık hava panosu ve Domino’s’un emoji kartları bunun en güzel örneklerindendi. Dünyanın en büyük çikolata markalarından biri olan HERSHEY’S de Milk Chocolate Emoji Bars ile bu kervana katılan markalardan biri oldu.

Milk Chocolate Emoji Bars, markanın 125 yıllık tarihinde bir ilk

1894 yılında ABD’nin Pensilvanya eyaletinde kurulan The Hershey Company, halkın emoji tutkusuna duyarsız kalamadı ve 125 yıllık tarihinde ilk kez ikonik HERSHEY’S çikolatalarının tasarımını değiştirdi. Sınırlı sayıda üretilen Milk Chocolate Emoji Bars adlı bu çikolatalar, en popüler 25 emojiyi içeriyor. Bu 25 emoji özellikle ilk iletişimi başlatmaya yardımcı olan emojiler arasından seçilmiş. Bu yaz, 6 farklı emojili ambalaj tasarımıyla sunulacak ürünler, sınırlı bir süre için ülke çapında piyasaya sürülecek. Bu süreye okulların açıldığı dönem de dahil olacak. 

HERSHEY’S marka yöneticisi Kriston Ohm’a göre, klasik HERSHEY’S çikolataları zaten başkalarıyla paylaşmak için yapılmış. Bu çikolatalara emoji ekleyerek bu paylaşım temasını pekiştirmeyi ve yeni HERSHEY’S tutkunları edinmeyi hedefliyorlar. Örneğin okulların açıldığı gün yeni bir arkadaş çevresine giren veya yeni bir mahalleye taşınan bir çocuk, emojili çikolatayı diğerleriyle paylaşarak başkalarına kendini ifade edebilir.  Özetlemek gerekirse asıl amaç emojilerle iletişim kurmaya alışkın yeni jenerasyonun dikkatini çekmek ve çağdaş bir marka imajı çizmek. 

Milk Chocolate Emoji Bars Milk Chocolate Emoji Bars

Görsel: HERSHEY’S