Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Serinleten Battaniye

Serinleten Battaniye

Lior Yaacov Ohayon'un tasarladığı ağırlıklı battaniye Hush Iced, hem derin ve kaliteli hem de sıcaktan etkilenmeyeceğiniz bir uyku deneyimi sunuyor.

Baharın ardından kavurucu sıcaklar bizi bekliyor. Elektriksiz klima Eco-Cooler, terledikçe insanı serinleten spor giysi bioLogic, sıcağı geçirmeyen fanlı çadır Siesta4 gibi yazı daha rahat geçirmeyi sağlayacak çözümleri takipteyiz. Yazın hem serin hem de deliksiz bir uyku çekme vaadi sunan Hush Iced adlı battaniye de sıcağa tahammül edemeyen bünyelere deva olacak gibi görünüyor.

Geceleri ne kadar iyi uyursak gün içinde de kendimizi o kadar canlı hissediyoruz. Uykuya dalmayı kolaylaştıran robotik yastığımız veya Yves Behar tasarımı bir kafa bandımız bile olsa bile sıcak karşısında çaresiz kalabiliriz. Hush Iced ise yazın uyku konforumuzu oldukça artırabilecek bir ürün. Pek çok insan böyle bir tasarımı dört gözle bekliyor olacak ki Hush Blankets‘ın başlattığı Kickstarter kampanyası, 45 dakika içinde tamamen fonlanarak dikkat çekici bir başarı elde etmiş. Battaniye, kampanyanın bitmesine saatler kala 18.738 dolarlık fon hedefini defalarca katlayarak 640.000 doları aşkın destek toplamış durumda.

Hush Iced, hem derin ve kaliteli bir uyku hem de ferahlık vadediyor

Piyasada uyku kalitesini artırma ve stres seviyesini düşürme işlevi gören pek çok ağırlıklı battaniye var. Kanadalı tasarımcı Lior Yaacov Ohayon’un imzasını taşıyan Hush Iced da standart bir ağırlıklı battaniyenin sunduğu tüm avantajları sunuyor. Onu farklı kılan en önemli özelliği ise ince dış katmanı. Bu dış katman, terletmeyen ve battaniyeye yumuşak ve esnek karakterini veren Bambu ve Pamuk karışımından yapılmış. Cool-to-the-touch olarak nitelendirilen bu katmanın en büyük özelliği adından da anlaşılacağı gibi kullanıcıyı bu katmana temas ettikçe serinletmesi. Bu sayede daha ferah hissettiriyor. Bu ince katmanı dilediğinizde battaniyeden ayırabiliyor, battaniyenizi standart bir ağırlıklı battaniye gibi kullanabiliyorsunuz.

Görsel: Kickstarter