Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Festival Ruhunu Yansıtan Kağıt Maskeler

Festival Ruhunu Yansıtan Kağıt Maskeler

Lobulo Studio, Barselona'da gerçekleşen Grec Festivali'nin tanıtımı için "yeni türler" teması altında bir dizi kağıt maske tasarladı.

Maske, onu tasarlayan kişi için güçlü bir ifade aracı; takan kişi içinse stilini ve kimliğini dışa vurabileceği önemli bir aksesuar. Gece kulüpleri için tasarlanmış kumaş maskeler, müzikle etkileşimli LED maskeler, dokuma maskeler ve kağıt maskeler olmak üzere yaratıcılık dozu ve estetik değeri yüksek çalışmalar maskenin gücünü gösteren etkileyici örneklerdi. Lobulo Studio tarafından tasarlanan kağıt maskeleri de aynı şekilde akıllara kazınacak türden.

Lobulo Studio, Grec Festivali için “yeni türler” tasarladı

Barselona’da gerçekleşen Grec Festivali; tiyatro, dans, müzik ve sirk gösterileriyle kentin ana etkinliği olarak kabul ediliyor. Uzun bir geçmişi olan festival, geçtiğimiz yıl 42. yılını kutladı. Londra merkezli Lobulo Studio da festivalin tanıtımı için bir dizi kâğıt maske tasarlamış.

Lobulo Studio

Lobulo Studio, kağıt maskeleri “yeni türler” temasına uygun olarak tasarlamış. Neşeli ve oyuncu bir yaklaşımla rengarenk dört suret yaratmışlar. Her maske, kendine özgü bir kişiliği temsil ediyor. Dört gözü ve ağzı şaşkınlıkla sonuna kadar açılmış bir yüz, antik mısır aksesuarlarını anımsatan badem gözlü bir taç, su damlalarından oluşan zırh gibi duran bir başlık ve kabile kültürünü andıran yarı hayvan yarı insan görünümlü bir maske ortaya çıkmış.

Sanat yönetmeni Lobulo’ya ait Lobulo Studio’nun çalışmalarını internet sitesi, Facebook sayfası, Instagram’ı ve Behance profili üzerinden takip edebilirsiniz.

Lobulo Studio Lobulo Studio Lobulo Studio

Görsel: Behance
Manşet görseli düzenlenmiştir.