Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Müzikle Etkileşimli LED Maskeler

Müzikle Etkileşimli LED Maskeler

Outline Montreal, müziğin olduğu her yerde kolaylıkla taşıyabileceğiniz sesle etkileşimli LED maskeler tasarladı.

Kanadalı tasarımcı ekip Outline Montreal, görsel sanat ve müzik tutkunlarının çok seveceği LED ışıklı maskeler tasarladı. LED maskeler, diğer maskelerden farklı olarak müzikle etkileşim kurmalarını sağlayan bir ses modülü ve elektro-ışıklı katmana sahip.

LED maskeler müzikli etkinlikler için harika birer aksesuar

Kickstarter kampanyasıyla destek toplamaya devam eden LED maskeler, her tür müziği ve her türlü ritmi harika ışık komposizyonlarıyla görselleştirebiliyor. Maskeler, esnek yapısıyla kullanıcının yüz şekline uyum sağlayacak şekilde kolayca katlanabiliyorlar ve ayarlanabiliyorlar. Parti, müzik festivali gibi etkinliklerde kostüm olarak kullanılmak üzere çok uygun aksesuarlar. Hafif ve esnek yapısıyla kolayca cebinize ya da çantanıza sığabiliyor. Kullanmadığınız zamanlarda oturma odanızda şık bir dekor olarak da sergileyebilirsiniz.

Ses dalgaları ışık desenlerine dönüşüyor

LED maskelerde, lityum modülatör ile eşleştirilmiş fosforlu mürekkep kullanılmış. Minimum güç tüketen ve yoğun bir parlaklık sağlayan fosforlu mürekkep, saat kadranlarından aşina olduğumuz bir malzeme. Fosforlu mürekkep, yarı saydam iletken bir yüzeye basılmış. Sese duyarlı lityum modülatör, ses dalgalarını mürekkepli yüzeyde ışık desenleri yaratmaya programlanmış. Tüm bu donanımla birlikte maskelerin ağırlığı yalnızca 80 gram.

Müzikle Etkileşimli LED Maskeler

Müzikle Etkileşimli LED Maskeler Müzikle Etkileşimli LED Maskeler Müzikle Etkileşimli LED Maskeler Müzikle Etkileşimli LED Maskeler Müzikle Etkileşimli LED Maskeler Müzikle Etkileşimli LED Maskeler Müzikle Etkileşimli LED Maskeler

Müzikle Etkileşimli LED Maskeler Müzikle Etkileşimli LED Maskeler Müzikle Etkileşimli LED Maskeler Müzikle Etkileşimli LED Maskeler Müzikle Etkileşimli LED Maskeler Müzikle Etkileşimli LED Maskeler Müzikle Etkileşimli LED Maskeler Müzikle Etkileşimli LED Maskeler Müzikle Etkileşimli LED Maskeler Müzikle Etkileşimli LED Maskeler Müzikle Etkileşimli LED Maskeler Müzikle Etkileşimli LED Maskeler

Görsel: Kickstarter