Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hyundai Tucson Rüzgarla Kaçıp Giden Çadırın Peşinde

Hyundai Tucson Rüzgarla Kaçıp Giden Çadırın Peşinde

Innocean Australia ajansının Hyundai'nin SUV model otomobili Tucson için hazırladığı reklam filmleri otomobilin özelliklerini vurguluyor.

SUV model araçlar hem arazi kullanımı hem de şehir içi kullanıma uyum gösterebilecek donanıma ve teknolojiye sahip oluyorlar. Her ne kadar off-road aracı görünümüne sahip olsalar dahi özellikleri itibari ile spor amaçlı taşıt kategorisinde yer alıyorlar. Hyundai’in SUV modeli Tucson da bu kategoriye girebilecek türden bir otomobil. Hyundai otomobilinin her alanda kullanılabilecek özelliklerini göstermek için bir reklam filmi hazırladı.

Innocean Australia ajansının Hyundai Tucson için hazırladığı reklam filminin yönetmenliğini Fiona McGee gerçekleştirdi. Hyundai reklam filminde  The Lemonheads grubunun 1996’da yayınladığı Car Button Cloth albümündeki The Outdoor Type parçasını kullanıyor. Parçaya YouTube, Spotify, Apple Music gibi platformlardan ulaşmak mümkün. 45 saniyelik reklam filmi dışında 15 saniyelik 3 ayrı video daha yayınlayan Hyundai, bu videolarda aracın teknolojik özelliklerini ve otomobilin sağladığı kolaylıkları gösteriyor.

Tucson’un son modeli otomobili uzaktan çalıştırma uygulaması içeriyor

Hyundai’nin son Tucson SUV kampanyasında iki acemi kampçının macerasına tanık oluyoruz. Kurulan çadırın rüzgarla uçmasının ardından şaşkınlıkla çadıra bakan kampçılar Hyundai’nin Tucson SUV modeli otomobili ile çadırı takip etmeye başlıyorlar. Rüzgarın dinip çadırın yere inmesini beklerken, toprak yollardan geçen otomobilin güvenilirliği ve sağlamlığı vurgulanıyor. Otomobilin ileri teknoloji özelliklerini vurgulamak isteyen Innocean ajansı, SUV model Tucson’un uzaktan çalıştırma uygulamasını ve klima kontrol özelliğini ön plana çıkarıyor.

Hyundai Avustralya pazarlama direktörü Bill Thomas ve Innocean ajansının sanat yönetmeni Chris Wilson, SUV satın alan kullanıcıların pek çoğunun şehirlerde yaşamasına dikkat çekerek otomobilin hem şehir içi hem de kırsal alanlarda kullanıma uygun oluşuna vurgu yapıyor. Hyundai Tucson’un tanıtımı, hazırlanan reklam filmleri dışında, basılı yayınlarda ve dijital ortamlarda yapılıyor. Reklam filminin tamamını ve 3 kısa tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Künye

Marka: Hyundai Tucson
Ajans: Innocean Australia
Metin Yazarı: Roy Leibowitz
Sanat Yönetmeni: Chris Wilson
Yetkili Yaratıcı Yönetmen: Steve Jackon
Yaratıcı Yönetmen: Dan O’Connell
Hesap Yönetimi: Philip Sherar
Planlama Direktörü: Damian Damjanovski
Kıdemli Hesap Müdürü: Vincent Pled
Prodüksiyon Şirketi: Goodoil Films
Yürütücü Yapımcı: Sam Long
Yönetmen: Fiona McGee
DOP: Shelley Farthing-Dawe
Yapımcı: Claire Richards
Yapım Tasarımcısı: Shane Bennett
Düzenleme: The Editors
Editör: Mark Burnett
Düzenleme Asistanı: Lily Davies
Post Prodüksiyon: Fin Design
Renklendirme: Andrew Clarkson
Müzik: Lemonheads ‘Outdoor Type’
Ses: Nylon Studios

Görsel: Youtube