Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sürekli Kaybolan Çorap Teki Sorununa Kökten Çözüm

Sürekli Kaybolan Çorap Teki Sorununa Kökten Çözüm

Fransız perakende zinciri Monoprix kaybolan çorap teki sorununu çözmek için üçlü satışla çözüm getiriyor ve bunu Rosapark imzalı filmle duyuruyor.

Teknolojinin geldiği noktada çoraplar bile giyilebilir teknoloji ürünleri arasına girmiş bulunmakta. Ayağınızı gıdıklayarak uyanmanızı sağlayan alarm çorabı ise sektörün ne kadar farklı noktalara çekilebileceğini gösteriyor. Bu tip gelişmeler ürünlerin farklılaşması için güzel olsa da çorapları kaybolmaktan kurtaramıyor.

Teki kaybolmuş çorabın insanlık için ne kadar sinir bozucu ve üzgün bir süreç olduğu göstermeye çalışan Rosapark ajansı, Monoprix için bir reklam filmi hazırladı. Reklam filmi, bir adamın siniri bozulmuş bir şekilde bağırarak çorabının tekini aramasıyla başlıyor. Tüm zamanların bitip tükenmeyen büyük problemi olarak gösterilen çoraplar kimi zaman insanları sinirlendiriyor kimi zaman ise üzüyor. Çamaşır makinası içinde, yatağın altında, koltukların arasında aranan çorap bir türlü ortaya çıkmıyor. İnsanlar işine, okuluna ya da randevusuna geç kalıyor. Monoprix, hazırlanan reklam filminde bu problemi çözdüğünü duyuruyor.

3’lü çorap seti

Monoprix sevdiğiniz çoraplarınız kaybolan teki için etkili ve basit bir yöntem uygulamaya başladı. 3’lü çorap seti satışıyla birlikte kaybolabilecek çorabın yerine yedeğini vermiş oluyor. Her ne kadar kaybolan eşyalarımızı bulmak için teknolojik çözümler üretiliyor olsa bile, Monoprix’nin basit ama etkili çalışması problemi daha önce akla getirilmemiş bir yöntemle çözüyor.

#OùEstMaChaussette etiketiyle çalışmasını sosyal platformlarda da tanıtan Monoprix, insanlardan olumlu geri dönüşler aldı. Etiketi kullanarak paylaşım yapan kullanıcılar çorapların kaybolmasına bulunan bu çözümden memnun gözüküyor.

Künye:

Müşteri: Monoprix
Ajans: Rosapark, Paris, Fransa
Kurucu Ortaklar: Jean-Patrick Chiquiar, Gilles Fichteberg, Jean-François Sacco
Yaratıcı Yönetmenler: Gilles Fichteberg, Jean-François Sacco
Sorumlu Müdür: Quentin Labat
Hesap Direktörü: Lucile Wissocq
Dijital Strateji Başkanı: Jeanne Neuschwander
Hesap Yöneticisi: Charlotte Giraud
Metin Yazarı: Hélène Boudin
AD: Nazgol Athari-Nejad
Stratejik Planlayıcı: Sacha Lacroix
TV Yapımcısı: Thomas Laurent, Cerise Podetti
Halkla İlişkiler: Mélanie Colléou, Theda Braddock
Üretim: De Gaulle
Yönetmen: Tom Bartowicz

Görsel: Youtube