Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Uzun Dönemli Hedefler İçin 10 Yıllık Takvim: Decade Planner

Uzun Dönemli Hedefler İçin 10 Yıllık Takvim: Decade Planner

Decade Planner, işinizle ilgili uzun vadeli planları kaydetmenize imkan tanıyan şık bir duvar takvimi.

Decade Planner, 10 yıllık bir süreci planlayabileceğiniz şık bir duvar takvimi. Bu orijinal tasarım, geçmişteki bir olaya kolayca geri dönüp göz atmaya veya gelecekteki özel bir tarihi planlamaya olanak sağlıyor.

Kaydettiğin ilerlemeyi Decade Planner ile gör

Takvimler, motivasyonu korumak ve akıllı bir iş sıralaması yapmak için önemli araçlar. Örneğin Simone Giertz’in tasarladığı motivasyon aynası niteliğindeki takvim The Every Day Calendar bunun en neşeli örneklerinden biriydi. Decade Planner da evinizle veya işinizle ilgili uzun vadeli planları kaydetmenize imkan tanıyor. 10 yılı geride bıraktığınızda ise Decade Planner’ı başarınıza şahit olan bir belge ya da hatıra olarak saklayabilirsiniz. Böylece geçmişteki olayları ve kaydettiğiniz ilerlemeyi hatırlama imkanınız oluyor.

Uzun dönemli hedefler için uzun ömürlü takvim

Takvimin üst kısmındaki kaydırma kolunu çevirdiğinizde herhangi bir tarihten itibaren iki yıla kadarki süreç görünür oluyor. İşlevsel olarak uzun bir süreçte fayda sağlayacağı için Decade Planner uzun ömürlü bir ürün olarak tasarlanmış. Ürünün internet sitesinde, takvimin daha önce hiç bir takvimde kullanılmamış malzemelerden yapılmış olduğu belirtiliyor. Kaydırma kolları ve halat destekleri, eskimeyen bir görünüm sağlamak için %100 CNC’de işlenmiş alüminyumdan yapılmış. Takvim, programlama ve yapılacaklar için bol miktarda yazma alanı sunuyor ve herhangi bir tükenmez kalemle ya da marker ile üzerine yazı yazılabiliyor.

Workhow’ın tasarladığı Decade Planner, markanın internet mağazasında satışa sunulmuş. Hasar görmemesi için özel olarak tasarlanmış bir tüp ambalajda kullanıcıya teslim ediliyor.

Görsel: Workhow