Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Fiat 2011 Takvimi

Fiat 2011 Takvimi

Fiat'ın yeni yıl projesini bir çok açıdan çok beğendim. Öncelikle bir yılbaşı projesi olarak ilgi çekici. Ayrıca otomotiv dünyasının güzel hatunlu takvim klişesini (1971 Türk Petrol takvimini hatırlayın) interaktiviteye güzel bir şekilde taşımışlar.

Sitede stüdyoya giriyor ve otomobil yanında poz veren güzelimizin fotolarını çekiyorsunuz. Sonra tıpkı profesyonel bir fotoğrafçı gibi çektiğiniz kareler içinden takvim yaprağını süsleyecek olanı seçiyorsunuz. 

>

Çekim planımız dahilinde Ocak, Şubat, Mart aylarında Fiat Punto Evo; Nisan, Mayıs, Haziran aylarında Fiat 500; Temmuz, Ağustos, Eylül aylarında Fiat 500 C; Ekim, Kasım, Aralık aylarında ise Fiat Bravo yer alıyor. Bu şekilde çekim planı tamamlandığında ve tüm aylar için bir kare seçildiğinde kişiye özel Fiat 2011 Takvimi de yaratılmış oluyor.
 
Kendi takvimini yaratan kullanıcılar, fotoğraf çekim işlemi bittikten sonra iletişim bilgilerini bırakarak, oluşturdukları takvime sahip olma şansını da yakalıyor. Dileyen kullanıcılar, ayın fotoğrafını duvar kağıdı olarak indirebiliyor, arkadaşlarıyla paylaşabiliyor.

Projenin videolarının çekimi 4 günlük bir prodüksiyon çalışması sonucunda yapılmış. Çekimlerde 4 farklı Fiat modeline 12 manken eşlik etmiş.
 
Siz de Fiat takvim fotoğrafçısı olmak istiyorsanız www.fiat2011takvimi.com’a tıklamanız yeterli.

Ajans: Pure