Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Elektrikli Motosiklet Pocket Rocket

Elektrikli Motosiklet Pocket Rocket

Manuel Messmer ve SOL Motors iş birliğiyle yaratılan konsept tasarım elektrikli motosiklet Pocket Rocket, trafikte herkesin dönüp bakacağı çarpıcı bir estetiğe sahip.

Elektrikli motosiklet tasarımına şık bir dokunuş yapan Pocket Rocket, şehir içi ulaşımda şık bir alternatif sunuyor.

Bisikletle motosiklet arasında bir yerde

Elektrikli bir şehir motosikleti olan Pocket Rocket, sıra dışı görünümüyle bu yıl German Design Award almış. Kadrosunun üst kısmındaki roket benzeri parça gerçekten şık ve trafikte herkesin dönüp bakacağı türden bir hava katmış. Aslında Pocket Rocket, hem isim hem de görünüm olarak fallik çağrışımlar yapmıyor değil. Fakat şahsen motobisikleti genel hatlarıyla çok şık buldum ve işin o kısmına şimdilik takılmak istemiyorum.

Pocket Rocket’in kadrosu genel olarak hacimli bir boru şeklinde inşa edilmiş. İlk bakışta estetik olarak bisiklet ve motosiklet arasında tatlı bir noktada duruyor. Sele üst taraftaki kalın boru şekilli sütunun üzerinde duruyor. Bu sütunun iki ucunda da far ve stop lambası bulunuyor.

Endüstriyel tasarımcı Manuel Messmer tarafından tasarlanan ve mühendislik kısmı SOL Motors tarafından yapılandırılan Pocket Rocket, şu anda konsept tasarım aşamasında.

Görsel: Facebook