Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Pembe Bir Tabutun İçinde Keyfe Gömülmek

Pembe Bir Tabutun İçinde Keyfe Gömülmek

Pom Pom Floats'un Andrew Greenbaum ve Ian Felton imzalı "Pink Coffin" adlı tasarımı, bir deniz oyuncağı olarak tatilinize absürtlük ve neşe katmak istiyor.

Çağdaş sanatçı Benedetto Bufalino, eski bir karavandan yarattığı seyyar havuzu ile bu yaza mizah katarak interneti şenlendirmişti. Şimdi bu havuza pek yakışacak bir başka proje ile karşı karşıyayız. Pom Pom Floats tarafından yaratılan pembe ve şişme bir tabut!

Kaliforniyalı tasarım stüdyosu Pom Pom Floats, sanatsal ve işlevsel deniz ve havuz oyuncakları tasarlıyor. Andrew Greenbaum ve Ian Felton imzalı Pink Coffin için birkaç gün önce başlattıkları Kickstarter kampanyasıyla destek arayan stüdyo bir hayli ses getirdi.

Pembe Bir Tabutun İçinde Keyfe Gömülmek

Kapağı kapat, kafanı dinle

Andrew Greenbaum ve Ian Felton, 3 yıl önce Pom Pom Floats’ın ve pembe tabutun temellerini atarken tasarımlarını 4 kelimeyle tanımlamış: eğlenceli, umursamaz, mizahi ve tuhaf. Tabuta baktığınızda onu hem sinir bozucu hem de komik bulmamak elde değil. Diğer yandan suyun üzerinde keyif yapabileceğiniz bir araç olarak işlevini de yerine getiriyor. Üstelik sosyallleşmek istemediğiniz anlarda kapatabileceğiniz kapağı da var!

Pembe Bir Tabutun İçinde Keyfe Gömülmek

Andrew Greenbaum ve Ian Felton bir üretici bulduklarında hemen bir prototip hazırlamışlar ve pembe tabutu hayata geçirmek üzere kolları sıvamışlar. Birkaç gün önce başlattıkları Kickstarter kampanyasıyla maddi destek için adım attılar. Şu anda 120 dolar ve üzeri bağış yapan destekçiler, pembe tabutlarında keyif yapma hakkı kazanıyor.

Pom Pom’un projelerini Instagram’ından takip edebilirsiniz.

Pembe Bir Tabutun İçinde Keyfe Gömülmek Pembe Bir Tabutun İçinde Keyfe Gömülmek Pembe Bir Tabutun İçinde Keyfe Gömülmek Pembe Bir Tabutun İçinde Keyfe Gömülmek Pembe Bir Tabutun İçinde Keyfe Gömülmek Pembe Bir Tabutun İçinde Keyfe Gömülmek

Pembe Bir Tabutun İçinde Keyfe Gömülmek

Görsel: Kickstarter