Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Çocuklar Bu Fırçayla Diş Fırçalamayı Çok Sevecek!

Çocuklar Bu Fırçayla Diş Fırçalamayı Çok Sevecek!

Özel uygulaması ile Benjamin Brush, çocuklara diş fırçalama alışkanlığı kazandıran hem eğlenceli, hem akıllı bir diş fırçası.

Çocuklara, özellikle de çok küçüklere diş fırçalatmak büyük dert… Hele ki diş doktorlarının önerdiği üzere, 2 uzun dakika boyunca! Çeşitli oyunlar, ikna çabaları, şarkılar, danslar gerektirebiliyor. Günümüzde bu soruna yönelik akıllı telefon uygulamaları işi bir hayli kolaylaştırsa da yine de biraz eziyetli bir iş. Benjamin Brush ise diş fırçalamayı eğlence haline getiren akıllı bir diş fırçası.

Geçtiğimiz ay Kickstarter üzerinde fonlamaya açılan ve kampanyasını başarıyla sonlandıran Benjamin Brush, ailelere yönelik akıllı ve sevimli cihazlar yaratan BleepBleeps‘in bir ürünü. Öncelikle 2-3 yaş çocuklara seslenen ürün, tüm çocukların ve yetişkinlerin de kullanabileceği otomatik bir diş fırçası. Hem düzgün diş fırçalamaya özendiriyor, hem de diş fırçalama alışkanlığı kazandırıyor.

Benjamin Brush, akıllı telefonlara yüklenen mobil uygulamasıyla kullanılıyor. Bu sayede 2 dakika boyunca çocuğunuzun en sevdiği şarkı eşliğinde dişler fırçalanıyor. BleepBleeps müzik dükkanından indirilebilecek milyonlarca şarkı var. Bunu yanı sıra fırça, her 30 saniyede bir titreşim yayarak ağzın diğer bölümlerine geçilmesini hatırlatıyor.

Uygulama, kullanıcının fırçayı ne kadar sıklıkla ve ne uzunlukta kullandığını izliyor. İsteyen ebeveynler, bu raporu çocuklarını teşvik etmek ya da ödüllendirmek için kullanabiliyor. Ayrıca evde Benjamin Brush kullanan herkes diş fırçaladıkça puan kazanabiliyor. Bu da aile içi eğlenceli bir yarışma ya da oyuna dönüşebiliyor.

Farklı Renk Ve Fırça Seçenekleri

Benjamin Brush 5 renk ve 2 başlık seçeneği sunuyor. Pom-Pom başlık süt dişlerine yönelik, yuvarlak bir fırça. Big Brush ise daha büyük çocuklar ve yetişkinler için tasarlanmış standart başlık. Her iki başlık da yumuşak ve esnek bir yapı sunan silikon fırçalardan oluşuyor. Bu da diş minesini korumaya yardımcı oluyor.

Su geçirmez gövde ise hem hoparlörü hem de motoru barındırıyor.  Dakikada binin üzerinde titreşimle diş temizliğine yardım ediyor. Fırça, USB üzerinden şarj edilebiliyor.

Renkli ve neşeli görüntüsüyle dikkat çeken Benjamin Brush, 2018’in Mart ayında teslimat sürecine girecek.

Görsel: Kickstarter