Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
On Parmağında On Marifet Bir Plaj Çantası

On Parmağında On Marifet Bir Plaj Çantası

Yenilikçi tasarımı ve plaj sorunlarını çözmeye odaklı 10 işlevsel cebiyle DEZZIO, yaz bitince ayrılmakta zorlanacağınız türden pratik bir deneyim sunuyor.

Plajda kumla yaşanan mücadele bir başkadır. Uzanırken, yemek yerken, akıllı telefonunuz elinizdeyken ya da yanınızdan koşarak geçen çocukların ayaklarından sıçrayan kumlara karşı hep tetikte hissedersiniz kendinizi kumla kaplanmamak için. Odanıza döndüğünüzde ise tüm dikkatinize rağmen çantanızın kumla dolduğunu fark edersiniz çoğu zaman. İşlevsel plaj çantası DEZZIO ise kumla yaşanan bu imtihana son vermeyi amaçlıyor.

Kum çıkış kapağı

DEZZIO tasarlanırken standart plaj çantalarıyla yaşanan irili ufaklı tüm problemleri çözmek hedeflenmiş. Eşyalarınızı kumdan ve sudan korumanın yanı sıra onları en pratik şekilde organize etmeyi ve küçük sürprizlerle hayatınızı kolaylaştırmayı da ihmal etmiyor. DEZZIO’nun su geçirmez kumaştan yapılmış dış tasarımı; dalgalara, su sıçramalarına ve kazara üzerine dökülebilecek sıvılara karşı eşyaları koruyor. En güzel özelliklerinden biri de çantanın dibine gizlenmiş kum çıkış kapağı. Zor da olsa çantanızın içine girmeyi başarmış kum varsa, bu kapağın fermuarını açmanız ve çantayı hafifçe sallamanız yeterli. Böyle ağ şeklindeki kapaktan kumlar dökülüyor ve çantanız kumdan tamamen arınıyor.

On Parmağında On Marifet Bir Plaj Çantası

Her cep farklı bir sorunu çözüyor!

DEZZIO’yu kullanışlı kılan en önemli özelliklerinden biri de içindeki alanın detaylı bir şekilde bölünmüş olması. Dergiler, losyonlar, güneş gözlükleri dahil her şey için 10 işlev cebi var ve her şey kolay ulaşılabilir durumda. Islak mayolarınızı iç rahatlığıyla koyabilmeniz için su geçirmez ve yeniden kullanılabilir bir kese içeren cebi de bulunuyor. Ayrıca telefonunuzu kumdan, sudan ve buhardan koruyabilen özel cebi daha var. DEZZIO, 2 adet USB girişi ile telefonunuzu veya tabletinizi şarj edebiliyor.

Çantanın içindekileri saydık, şimdi de dışında neler taşıyabildiğine bakalım. Terlikler için uzunlamasına cep, plaj havlunuzu taşıyan kayışlar ve hatta soğutulmuş içeceğinizi sıcaktan koruyan yalıtımlı bir cep daha. Bu yalıtımlı cebin fermuarında bir şişe açacağı bile bulunuyor. Çantanın anahtarlığına otel odanızın anahtarlarını takabiliyor böylece kolayca bulabiliyorsunuz.

On Parmağında On Marifet Bir Plaj Çantası

Hintli tasarımcı Aditi Agarwal’nin imzasını taşıyan DEZZIO, 2016’da hem Kickstarter’da hem de Indiegogo’da fon hedeflerini katlayarak başarıyla destek toplamış. Plaj çantası bazılarınızın gözünde kadınların taktığı bir obje olarak canlanabilir oysa DEZZIO, hem erkekler hem de kadınlar için. Plajın yanı sıra piknik, alışveriş ve spor çantası olarak da öneriliyor.

On Parmağında On Marifet Bir Plaj Çantası

On Parmağında On Marifet Bir Plaj Çantası

On Parmağında On Marifet Bir Plaj Çantası

On Parmağında On Marifet Bir Plaj Çantası On Parmağında On Marifet Bir Plaj Çantası

Görsel: Kickstarter