Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Roger Federer’in Raketiyle Yaptığı Müzik

Roger Federer’in Raketiyle Yaptığı Müzik

Wilson; Pro Staff RF 97 Autograph raketinin tanıtımı için tenis efsanesi Roger Federer ve müzik yapımcısı Money Mark'ı bir araya getirdi.

Tenis dünyasının yıldız isimlerinden Roger Federer’in müzikle bir ilgisi yok ama rakete adeta şarkı söyletiyor. En azından spor markası Wilson böyle düşünmüş olacak ki müzik yapımcısı Money Mark‘ı iş birliğine çağırmış ve Federer’in oyununu kullanarak orijinal bir beste yapmasını sağlamış.

Yapım şirketi Farm League’in katkılarıyla gerçekleştirilen proje; Federer’in Pro Staff RF 97 Autograph raketinin tanıtımı için hazırlanmış. Beastie Boys gibi isimlerle çalışmış yapımcı Money Mark; Federer’in topa vuruşlarının yarattığı ritim ile Play Your Heart Out isimli bir parça ortaya çıkarmış

Parçanın videosu için Mojave Çölü’nde kurulan bir mini kortta, Federer tüm gün boyunca bir top fırlatıcıdan atılan topları karşılamış. Bu esnada çıkan tüm sesler de Money Mark tarafından kaydedilmiş. Sadece topun uçuş sesleri veya raket vuruşu değil, top kutusunun kapağının açılması, fermuar sesi gibi sesler de yakalanmış.  Ortamın çöl olması da hem sağlam bir akustik sağlamış, hem de hoş bir görsel tat katmış.

Şarkının Plağı Sınırlı Üretim Sette

Kaydedilen sesler daha sonra elektronik vuruşlarla harmanlanmış. Böylece pop listelerinde tırmanmaya aday olmasa da gayet de dans edilebilir, club havalı bir şarkı doğmuş. Şarkıyı plak olarak almak isteyenler sınırlı üretim RF 97 özel seti içerisinde  bulabiliyor. Set içerisinde raket, plak, tenis topu şeklinde Bluetooth hoparlörler ve başka sürprizler var. 597 dolarlık fiyatı biraz tuzlu tabii ama Federer hayranları için koleksiyon değeri vardır diye düşünmekteyim.

federer_wilson_farm league_play your heart out_bigumigu_2

Künye:

Reklamveren: Wilson
Yapım: Farm League
Yönetmen: Charlie Mcdowell
Yönetici Yapımcı: Tieneke Pavesic, Tim Lynch
Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Marc Gilbar
Müşteri İlişkileri Yönetmeni: Michael Pizzo
Yapım Süpervizörü Peter Bunstein
Görüntü Yönetmeni: Isiah Donte Lee
Yapım Tasarım: Daniel ‘smitty’ Smith
Aksesuar David Bridson
Kostüm: Catherine Hahn
Makyaj: Lori Matsushima
Yapım Asistanı: John Abright, Jerry Butt, Andrew Giarusso, Angus Macmillan
Müzik Koordinatörü: Matt Chambless
Kurgu: George Manzanilla
Post Prodüksiyon Yapımcısı: David Burden
Müzik: Money Mark
Renklendirme: Marshall Plante, Olio Creative

Görsel: YouTube – Wilson