Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ses Dalgalarıyla Güçlendirilmiş Otomatik Diş Fırçası

Ses Dalgalarıyla Güçlendirilmiş Otomatik Diş Fırçası

Michael Zhang'in tasarladığı otomatik diş fırçası CHIIZ: Toothbrush 4.0, sonik motoruyla çok daha derinlemesine ve pratik bir diş temizliği vadediyor.

Boksör dişliğine benzeyen otomatik diş fırçası Amabrush’ın tarzında ancak ses dalgalarıyla çalışan motoruyla daha güçlü etki gösteren CHIIZ: Toothbrush 4.0, diş temizliği sürecini hem kolay hem de çok daha etkili hale getiriyor.

Eller serbest diş fırçalama deneyimi

Hayatın adeta zamanla giriştiğimiz bir yarışa dönüşmesi her şeyi olduğu gibi diş sağlığımızı da etkiliyor. Ne kadar önemsesek bile bazen geceleri diş fırçalayamayacak kadar uykuya hasret ve yorgun hissedebiliyoruz. Piyasadaki otomatik diş fırçalarının sağladığı kolaylık ise tartışılır. Kullanıp memnun kalmayan ve klasik dış fırçasına geri dönen çok fazla insan var. CHIIZ ile dişleri fırçalarken de neredeyse hiç efor sarfetmenize gerek yok. Ağzınıza yerleştirmeniz ve 30 saniye orada tutmanız yeterli. 360 derece olarak ağzınızı kaplayan CHIIZ, siz öylece dururken her şeyi hallediyor.

Ses Dalgalarıyla Güçlendirilmiş Otomatik Diş Fırçası

Dişlerinize, bilim insanlarının önerdiği gibi 45 derecelik açıyla yerleşen CHIIZ, su geçirmez ve antibakteriyel malzemeden yapılmış. Kendi özel köpük diş macunu diş temizliğinin yanı sıra nefesi rahatlatan bir ağız gargarası gibi işlev görüyor.

Ses Dalgalarıyla Güçlendirilmiş Otomatik Diş Fırçası

Michael Zhang tarafından tasarlanan cihazın kompakt boyutu ve portatif oluşu; seyahatlerde, kampta, ofiste ya da hasta yatağında kolaylıkla kullanım imkanı tanıyor. CHIIZ dişleri fırçalarken eller serbest kalıyor, kullanıcı makyajını yapmaya ya da tıraş olmaya devam edebiliyor. 30 saniyelik kullanımın ardından musluğun altında biraz tutup durulamanız yeterli. Tam olarak şarj edildiğinde sonik motor 20 fırçalamaya yani 10 güne kadar kullanılabiliyor. Uzun seyahatler için sunulan kablosuz şarj istasyonu ise 2 aya kadar kullanım sağlayabiliyor.

CHIIZ, fırçalı ağızlık ve sonik motor olmak üzere 2 temel parçadan oluşuyor. Fırçanın ortasında yer alan sonik motor, dakikada 25.000 vuruş üretiyor ve bu vuruşlar iletken çubuklardan fırçanın her kılına eşit olarak dağılıyor. Güçlü sonik titreşimler, diş etinizdeki plakla savaşan kabarcıklara dönüşüyor.

Ses Dalgalarıyla Güçlendirilmiş Otomatik Diş Fırçası

Kickstarter kampanyası dün sona eren CHIIZ, 10.000 dolarlık fon hedefini 24 kez katlayarak 242,003 dolar destek toplamış. Siz ne dersiniz, CHIIZ mi yoksa klasik dış fırçası mı?

Ses Dalgalarıyla Güçlendirilmiş Otomatik Diş Fırçası Ses Dalgalarıyla Güçlendirilmiş Otomatik Diş Fırçası

Görsel: Kickstarter