Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Akıllı Yoga Taytı Nadi X Kişisel Eğitmeniniz Olmak İstiyor

Akıllı Yoga Taytı Nadi X Kişisel Eğitmeniniz Olmak İstiyor

Nadi X, kumaşın içine yerleştirilmiş sensörler aracılığıyla kullanıcıyı kişisel yoga eğitmeni gibi yönlendirerek daha iyi bir yoga deneyimi vadediyor.

Antrenman sırasında sporcuların performansını ölçen veya performansı destekleyen teknolojiler git gide yaygınlaşıyor. Sporcuya koçluk yapan güneş gözlüğü Oakley Radar Pace ve görme engelli yüzücüler için akıllı bone Blind Cap bunlardandı. Giyilebilir teknoloji ürünü Nadi X ise dokuma aşamasında içine yerleştirilmiş teknoloji sayesinde yoga potansiyelinizin tamamına ulaşmanıza yardımcı oluyor ve size özel dijital yoga eğitmeniniz olmayı vadediyor.

Akıllı Yoga Taytı Nadi X Kişisel Eğitmeniniz Olmak İstiyor

Anında titreşimli geri bildirimle kullanıcıyı uyarıyor

Kaliteli bir kumaştan yapılmış şık yoga taytı, kumaşın içine dokunmuş teknoloji sayesinde kullanıcıya titreşimle geri bildirim sağlıyor. Geri bildirimler, yoga yaparken odaklanmanız gereken noktaları nazikçe hatırlatma amacını taşıyor. Başka bir deyişle Nadi X gerçek zamanlı dokunsal geri bildirim sağlayarak duruşlarınıza yanıt veriyor. Bildirimlerin şiddetini ise dilediğiniz seviyeye ayarlayabiliyorsunuz.

Kişisel eğitmeniniz her an yanınızda

Nadi X, Bluetooth aracılığıyla Nadi X iOS mobil uygulamasıyla eşleştirilmiş. Bu uygulama yoga pozları kütüphanesi, görseller ve işitsel bir antrenör sunarak kullanıcıya eşlik ediyor. Nadi X’in ayak bileği, diz ve kalça bölgesindeki kumaş tabakasında haptik (dokunsal) sensörler bulunuyor. Tayt, Bluetooth ile mobil uygulamaya bağlanıyor ve böylece kullanıcıyı görsel ve işitsel olarak yönlendiriyor. Bu sayede pozisyonunuzda eksik olan ya da ters giden birşeyler varsa tıpkı kişisel yoga eğitmeniniz varmış gibi sizi anında ikaz ediyor.

Nadi X çamaşır makinesinde yıkanabiliyor. Ancak yıkamadan önce Pulse adı verilen şarj edilebilir pili çıkarmanız gerekiyor. Bu pil antrenman sırasında sol dizin arkasına takılıyor fakat hareketlerinizi sınırlamıyor. Tayt; erkekler için half x, kadınlar için open knee, stripes adlı model seçenekleriyle sunulmuş. New Yorklu teknoloji girişimi Wearable X tarafından tasarlanan Nadi X, Kickstarter kampanyasının bitimine bir haftadan az bir süre kala fon hedefini çoktan aşmış.

Akıllı Yoga Taytı Nadi X Kişisel Eğitmeniniz Olmak İstiyor Akıllı Yoga Taytı Nadi X Kişisel Eğitmeniniz Olmak İstiyor v Akıllı Yoga Taytı Nadi X Kişisel Eğitmeniniz Olmak İstiyor

Görsel: Kickstarter