Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hangi Kedi, Sahibinin Alerjisi Coşsun İster Ki?

Hangi Kedi, Sahibinin Alerjisi Coşsun İster Ki?

Alerjiilacı Aznite için reklam ajansı WE tarafından hazırlanan basın kampanyasında kamufle olmuş, saklanmış kedicikler yer alıyor.

Alerji can sıkıcı bir şey, hele ki çok sevmenize rağmen hayvan alerjiniz varsa tam bir drama. Hem o pofuduk kedicikleri mıncıklamak istemek hem de bunun sonucunda aksırık, tıksırık, kaşıntı, tıkanma… Ne seninle, ne sensiz dedikleri türden bir durum. Kedi alerjisi olanlar için hızlı rahatlama sağlayan bir ilaç olan Aznite de bir basın kampanyasıyla kedi alerjisi konusunu farklı bir bakış açısından ele alıyor.

Brezilyalı reklam ajansı WE tarafından yaratılan “The Camouflaged Cat” isimli kampanya, iki tatlı ilandan oluşuyor. Her ilişkide olduğu gibi burada da konunun iki tarafı olduğundan hareket eden reklam ajansı, alerjiye alerji sahibinin gözünden bakmak yerine bu sıkıntıya neden olan kediciğin gözünden bakmış. Zira ilki çok alışıldık bir yaklaşım. Kedinin konuyla ilgili hissettiklerini ise pek görmüyoruz.

Kediler Neden Saklanır?

Sahiplerinde alerjiye yol açan kediler ne hissediyor olabilir dersiniz? Kedi milleti, kafasına eseni yapar, doğru. Yeri gelir kucağa çıkar, yeri gelir bir tırmık atıverir. Ama hangi kedi ister ki, insanı ona her dokunduğunda tıkansın, boğulsun, kaşınsın dursun? İşte tam da bu nedenle bu kedicikler kamufle olmaya, saklanmaya çalışıyor. Yazık onlara.

Kampanya, internette çok dolaşan, zor görülecek köşelere saklanmış, kamufle olmuş  kedi fotoğraflarına ve mimlerine de göz kırpıyor. Sadece bu kamuflajın nedeni olarak sandığımızdan çok başka bir neden olabileceğini söylüyor. Sahi acaba gerçekten bizim iyiliğimiz için mi saklanıyordu onlar?

alerji_aznite_we_camouflaged cat_brezilya_bigumigu_5

Künye:

Reklamveren: EMS
Marka:Aznite Cats
Reklam Ajansı: WE
Yetkili Yaratıcı Yönetmen: Marcelo Siqueira
Yaratıcı Yönetmen: Ricardo Sarno, Sidney Braz
Yapım / Satın Alma: Julia Ramos, Lais Leleu
Yetkili Operasyon Yönetmeni: Alessandro Cardoni
Müşteri İlişkileri: Wesley Santesso, Caio Cocozza, Ana Rodrigues
Medya: Inajá Ramos, Carlos Chagas, Almir Pereira
Yaratıcı Kaynak: Nailza Nilsen
Grafik Yapım:Alexandre Borges
Final Sanat: Tey Nakazawa
Fotoğrafçı: Cadu Lopes
Müşteri Onayı: Marcus Sanchez, Luiz Couto

Görsel: WE Basın Bülteni